Gå til innhold

skal collett tilberedes ved 40 eller 70 grader?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Man skal tilbrede slik det står på pakken i følge min helsesøster. Disse mme går gjennom strenge norske kontroller før de blir satt i noe butikkhylle, så da er det trygt å følge bruksanvisningen.

 

Men bare lurte på en ting, er det stor forskjell på Collet og andre mme merker som Nan etc? Hvor får man kjøpt Collet?

Det ble funnet bakterier i MME for noen år siden og tilberedningstemperaturen ble endret til 70 grader for å hindre dette, men dette medførte at noe av næringsstoffene ble ødelagt, derfor ble temperaturen endret til 40 grader igjen. Så følg pakken , det varierer litt fra merke til merke...

Jeg tror Nan er litt hardere for magen. Jeg har en liten gutt med kolikk. Har brukt Hipp til nå, og tenkte jeg skulle bytte merke til Collett for å se om det blir noen endring. Har kjøpt Collettpakken på Rimi

Hei!

Følg alltid temperaturannvisningen som står på pakken! Og er den henviste temperaturen under 70 grader så må man lage ferske måltider hver gang.

 

Det er ikke så lenge siden Collet byttet temperatur fra 70 til 40 grader (i fjor høst tror jeg), så det vil ligge fler gamle tråder her inne som ikke er oppdatert iht til dette.

:-)

Jeg har sammenlignet collet med Nan, Hipp, Nan ha1 og semper, og collet er den som inneholder minst laktose. (melkesukker)

Mulig det er med som er forskjellig, men jeg sjekket spesielt laktose da vi har mye laktoseintoleranse i familien..

 

Collet kan kjøpes i vanlige matbutikker.. Rød og hvit pakke. (muligens litt blått)

Av rema, rimi, obs, ica og bunnpris er det rema som er billigst her i området..

 

Skal blandes ved 40 grader..

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...