Anonym bruker Skrevet 4. mars 2011 #1 Del Skrevet 4. mars 2011 Sliter alltid med den dumme kremen når jeg skal pynte kaker - jeg hater at kremen blir sånn smør-aktig kladdete og ekkel, men den kremen jeg synes blir perfekt renner bare utover etter kort til på kaken... Går greit å smøre den på med en kniv, da holder den seg fint, men om jeg skal lage fine roser med sprøyte rundt hele kaken, da renner de bare... Sånn som dette: http://www.passionforbaking.com/wp-content/uploads/2011/02/IMG_3327.jpg Har også prøvd krem ferdig på flaske, uten hell. Hva er den store hemmeligheten?? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142980442-hvordan-f%C3%A5r-jeg-kremfl%C3%B8ten-stiv-nok-til-%C3%A5-pynte-kaker-med-uten-at-det-blir-sm%C3%B8r/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. mars 2011 #2 Del Skrevet 4. mars 2011 Pass på at fløten er kald og at kaka står i kjøleskap. Tror også det kan hjelpe med sukker i kremen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142980442-hvordan-f%C3%A5r-jeg-kremfl%C3%B8ten-stiv-nok-til-%C3%A5-pynte-kaker-med-uten-at-det-blir-sm%C3%B8r/#findComment-142980494 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. mars 2011 #3 Del Skrevet 4. mars 2011 Tusen takk for svar Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142980442-hvordan-f%C3%A5r-jeg-kremfl%C3%B8ten-stiv-nok-til-%C3%A5-pynte-kaker-med-uten-at-det-blir-sm%C3%B8r/#findComment-142980536 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. mars 2011 #4 Del Skrevet 4. mars 2011 til en vanlig 3 dl fløte så tilsetter du 3 ts vaniljesukker. Deretter kan du piske fløten stiv;-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142980442-hvordan-f%C3%A5r-jeg-kremfl%C3%B8ten-stiv-nok-til-%C3%A5-pynte-kaker-med-uten-at-det-blir-sm%C3%B8r/#findComment-142981371 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. mars 2011 #5 Del Skrevet 4. mars 2011 Jeg setter bollen jeg skal piske kremen i kaldt før jeg pisker jeg, f.eks i kjøleskapet eller fryseren. Om bollen er helt kald når du heller i fløten og begynner piske blir den stiv og fin, og så må du selvfølgelig ha sukker og/eller vaniljesukker i.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142980442-hvordan-f%C3%A5r-jeg-kremfl%C3%B8ten-stiv-nok-til-%C3%A5-pynte-kaker-med-uten-at-det-blir-sm%C3%B8r/#findComment-142981797 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå