Gå til innhold

Hvordan får jeg kremfløten stiv nok til å pynte kaker med uten at det blir smør??


Anbefalte innlegg

Sliter alltid med den dumme kremen når jeg skal pynte kaker - jeg hater at kremen blir sånn smør-aktig kladdete og ekkel, men den kremen jeg synes blir perfekt renner bare utover etter kort til på kaken...

Går greit å smøre den på med en kniv, da holder den seg fint, men om jeg skal lage fine roser med sprøyte rundt hele kaken, da renner de bare...

Sånn som dette:

http://www.passionforbaking.com/wp-content/uploads/2011/02/IMG_3327.jpg

 

Har også prøvd krem ferdig på flaske, uten hell.

Hva er den store hemmeligheten??

Fortsetter under...

Jeg setter bollen jeg skal piske kremen i kaldt før jeg pisker jeg, f.eks i kjøleskapet eller fryseren. Om bollen er helt kald når du heller i fløten og begynner piske blir den stiv og fin, og så må du selvfølgelig ha sukker og/eller vaniljesukker i..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...