Anonym bruker Skrevet 3. mars 2011 #1 Skrevet 3. mars 2011 Står på pakken at de skal varmes på 180 i ca 10 min,men på rist,smurt langpanne,eller på bakepapir?? Er ikke den glupeste på kjøkkenavdelingen:)
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2011 #3 Skrevet 3. mars 2011 Er ikke noe poeng å grise ned en langpanne for dette, bruk bakepapir-varianten.
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2011 #4 Skrevet 3. mars 2011 Frityren hadde gjort seg,men det har jeg ikke.. Smører langpannen jeg:) Tusen hjertelig:-)
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2011 #6 Skrevet 3. mars 2011 Jeg ville valgt en ildfast form, helt uten smurning...vingene er allerede fete nok og skal jo bare varmes opp!
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2011 #7 Skrevet 3. mars 2011 Jeg bruker microen jeg, eller om jeg vil ha de sprøere tar jeg de i stekepannen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå