Gå til innhold

Hvordan lager dere makiruller?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kok sushirisen som anvist på pakken. Ta et "sushi nori" ark, og spre risen utover. La ca 2 cm øverst på arket være tomt. Legg så på det du måtte ønske av fisk og annet, dette legges på nederste delen horisontalt. Så ruller du (trenger ikke matter til dette). Fukt den øverste delen uten ris, slik at dette "limer" rullen sammen. Så kutter du i passe størrelser. Jeg har salma laks, purre, agurk og avocado i mine + rogn på toppen :o)

Jeg bruker bare vann :) Synes det er godt å smøre litt sweet chilli saus eller annen god mayo litt utover også jeg på noen. Men ikke for mye da det fort tar all smaken..

 

Jeg bruker laks , kokte eller friterte reker, mango i strimler, avokado, purre, gulerøtter har jeg brukt..

 

 

Nam. Fikk jeg lyst på og..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...