Gå til innhold

Oki. Lavkarbo sjokoladen er avførende...


Anbefalte innlegg

Tok meg ett stooort stykke med lavkarbo kake med cloetta sin fruktose sjokolade. Står at den kan være avførende. Slike ting pleier ikke bite på meg. Men nå er det bånn gass frem og tilbake. Godt jeg ikke skal til syden før inatt! Og heldigvis ikke noe sykdom!

Fortsetter under...

Kaka ble knallgod! Spiste ett lite stykke søndag og ett stooort idag. Ser ut som den kommer fort ut igjen..hehe.

Jeg brukte den lyse, meny har den mørke. Synes lys er best. Har lest at den kunne være avførende. Det er riktig ille foreløpig. Men så lenge jeg er hjemme og nærme doen var det verdt det. Kaka var nyyydelig.

Kaka ligger på lavkarbo .no. Nøttekake med sjokolade og kaffekrem.

Byttet ut melis med sukrinmelis. Sløyfet hvetemel. Brukte dobbel med cloetta sjokolade. Pisket krem med litt sukrinmelis på toppen. Raspet litt sjokoladerester på toppen. Bunnen ble ekstra god når jeg frøs den ned først. Den blir ganske myk og seig. Nå må jeg gå igjen..hehe. Sjokoladekremen blir seig.

Jeg skal sjekke på Meny. Har lyst å prøve den.

Jeg har reagert mindre på cloetta sjokoladen en den Sukkerfritt sjokoladen. Prøver å ikke spise for mye av gangen.

I helgen laget jeg sjokolade selv og den ble veldig god:)

 

Det hadde jo vært godt med kake. Får sjekke ut oppskriften.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...