Alva♂️♂️♂️♀️ Skrevet 1. mars 2011 #1 Del Skrevet 1. mars 2011 Jeg har en deig som står og hever seg nå der jeg egentlig bare har slumpet. Den er laget av ca 11-12 dl væske. Hvor mange brød blir det? 2 eller 3? Hvor i ovnen, på hvilke grad og hvor lenge bør de steke? Og hvordan bør de oppbevares etterpå for å ikke bli tørre? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142967550-litt-br%C3%B8dhjelp-trengs/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
sillyfilly og Olivia Skrevet 1. mars 2011 #2 Del Skrevet 1. mars 2011 Jeg ville lagd to store brød. Men så har jeg problemer med at brødene mine blir flate og klapper sammen. Midt i ovnen, 200-225 grader.. 40 min? Sånn ca. Du må nesten bare se på de. Dunk på undersidene av brødene og hvis hun hører en hul lyd er de ferdige. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142967550-litt-br%C3%B8dhjelp-trengs/#findComment-142967757 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sykkelpumpe Skrevet 1. mars 2011 #3 Del Skrevet 1. mars 2011 Av 12 dl får jeg tre brød. 200 g og nederst i ovnen, ca 40-45 min. om du vil unngå at de blir tørre. bør du skjære brødet i skiver legge det i fryseren og ta opp det du trenger like før du trenger det:) Lykke til! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142967550-litt-br%C3%B8dhjelp-trengs/#findComment-142967814 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alva♂️♂️♂️♀️ Skrevet 1. mars 2011 Forfatter #4 Del Skrevet 1. mars 2011 Takk skal dere ha! :-) Bruker dere form, eller bare rett på stekeplaten? Dette blir skole/bhg-brød, men sist jeg forsøkte å skjære opp i skiver og frys, så ble de så sammenfrossen at jeg ikke fikk skivene fra hverandre igjen før hele brødet var tint! Noen tips mot det? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142967550-litt-br%C3%B8dhjelp-trengs/#findComment-142967824 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sykkelpumpe Skrevet 1. mars 2011 #5 Del Skrevet 1. mars 2011 Bruker form. Kanskje du skar opp og la i pose før det var helt avkjølt? da danner det seg fukt og de fryser sammen(tror jeg) Singelfrys dem og legge dem så i pose, kanskje??? Hmmm akkurat nå snakker jeg om noe jeg bare har gjort med fiskaker og kyllingfilet (singelfryse) men vil tro det fungerer her også. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142967550-litt-br%C3%B8dhjelp-trengs/#findComment-142967906 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sillyfilly og Olivia Skrevet 1. mars 2011 #6 Del Skrevet 1. mars 2011 Legg feks 4-6 skiver i en pose for seg selv. Ikke hele brødet i en pose. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142967550-litt-br%C3%B8dhjelp-trengs/#findComment-142969089 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå