Gå til innhold

Litt brødhjelp trengs! :-)


Anbefalte innlegg

Jeg har en deig som står og hever seg nå der jeg egentlig bare har slumpet. Den er laget av ca 11-12 dl væske. Hvor mange brød blir det? 2 eller 3?

 

Hvor i ovnen, på hvilke grad og hvor lenge bør de steke? Og hvordan bør de oppbevares etterpå for å ikke bli tørre?

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142967550-litt-br%C3%B8dhjelp-trengs/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville lagd to store brød. Men så har jeg problemer med at brødene mine blir flate og klapper sammen. :P Midt i ovnen, 200-225 grader.. 40 min? Sånn ca. Du må nesten bare se på de. Dunk på undersidene av brødene og hvis hun hører en hul lyd er de ferdige.

Takk skal dere ha! :-) Bruker dere form, eller bare rett på stekeplaten?

 

Dette blir skole/bhg-brød, men sist jeg forsøkte å skjære opp i skiver og frys, så ble de så sammenfrossen at jeg ikke fikk skivene fra hverandre igjen før hele brødet var tint! Noen tips mot det?

Bruker form.

Kanskje du skar opp og la i pose før det var helt avkjølt?

da danner det seg fukt og de fryser sammen(tror jeg)

Singelfrys dem og legge dem så i pose, kanskje???

 

Hmmm akkurat nå snakker jeg om noe jeg bare har gjort med fiskaker og kyllingfilet (singelfryse) men vil tro det fungerer her også.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...