Gå til innhold

Jeg skal bake kake, men skal pynte kaken utenpå en del, kan jeg ha i noe i kremfløten for at det blir stivere? melis eggehvite osv? U/T


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Nei, da må du lage smørkrem i stedet, den er stivere og kan pyntes. Eller melisglasur evt marengs i stedet for krem.

 

Pisket fløte er en flyktig substans, det er luft som holder den oppe, og blander du mye annet i den, vil den miste sine egenskaper og falle sammen til en kladd.

Annonse

Tusen takk for svar alle sammen, jeg hadde litt ekstra kremfløte, så jeg prøvde med melis i, og det ble kjempebra! Piska kremen en god del lenger enn jeg ville gjort uten melis, og det ble ganske stivt og fint..ikke royal icing eller smørkrem stivt, men stivere enn piska krem!

 

HI

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...