ormeynglet Skrevet 27. februar 2011 #1 Skrevet 27. februar 2011 Tenkte å lage en bourgound-gryte (mulig feil stavet) til middag i dag. Men jeg har ikke rødvin, ser at det skal en kvart flaske i retten. Kan jeg erstatte rødvinen med noe eller er det best å bare sløyfe det?
Nattergalen:-) Skrevet 27. februar 2011 #2 Skrevet 27. februar 2011 Rødvinseddik går som regel an å bruke i stede for rødvin.
Novadona Skrevet 27. februar 2011 #3 Skrevet 27. februar 2011 tja, man kan lage god gryte med fond/kraft om du har det? Man vil kunne sette god smak med eventuelt tomatpure og man kan også bruke balsamico om du har det. Ville prøvd meg frem. Vet ikke om noen direkte erstatter. tja, kanskje solbærsaft?
ormeynglet Skrevet 27. februar 2011 Forfatter #4 Skrevet 27. februar 2011 Har både fond, tomatpure og balsamicoeddik. Mulig det holder for å få god smak. Takk for svar:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå