Gå til innhold

Hva kan jeg erstatte rødvin med? Ang. matlaging/vin i maten.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte å lage en bourgound-gryte (mulig feil stavet) til middag i dag. Men jeg har ikke rødvin, ser at det skal en kvart flaske i retten.

 

Kan jeg erstatte rødvinen med noe eller er det best å bare sløyfe det?

Fortsetter under...

Skrevet

Rødvinseddik går som regel an å bruke i stede for rødvin.

Skrevet

tja, man kan lage god gryte med fond/kraft om du har det? Man vil kunne sette god smak med eventuelt tomatpure og man kan også bruke balsamico om du har det. Ville prøvd meg frem. Vet ikke om noen direkte erstatter. tja, kanskje solbærsaft?

Skrevet

Har både fond, tomatpure og balsamicoeddik. Mulig det holder for å få god smak.

 

Takk for svar:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...