Gå til innhold

Jeg har masse jasmin ris til overs. Hva kan jeg gjøre med risen?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Stek et par egg som en omelett og legg den til side

 

Så har du risen i stekepannen med litt olje, litt kjøtt (skinke feks), mais korn, vårløk, litt parika ellernoe annet som passer med de andre ingrediensene, kanskje en boks erter og guleroøtter. Stek litt, men ikke la risen bli hard eller grønnsakekene bli brente.

 

Krydre med satl og pepper og msg (nå får jeg sikkkert pepper her men det er missforstått hvor usunt det egentlig er, det gjir det lille ekstra i stekt ris) og gjerne noen dråper sesam olje.

 

Skjær omeletten biter og bland med det andre:)

 

Servere med fersk loff, eller som den er

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...