Gå til innhold

Fondue - hva pleier dere å bruke ?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Kjøtt: vi pleier å bruke kylling og biff i passe store biter

Sauser: kun fantasien setter grenser, men for eksempel rødvinssaus, en god rømmebasert saus, satay-saus

Grønnsaker: det er godt med diverse kuttede grønnsker til, for eksempel paprika, gulerøtter, minimais, sølv-løk, oliven.

 

Og en god rødvin :-)

Til kjøttfondue har vi alskens kjøtt i tynne strimler og små kjøttboller til barna. Serverer salat og poteter/ris til og en god flaske vin.

 

Vi lager alltid de fleste av sausene selv. Feks: Tsaziki (Fet yoghurt, avsilt raspet agurk og hvitløk, salt og pepper), Guacamole (Most moden avocado, hakkede tomater, presset sitron, hakket koriander, hvitløk, salt og pepper), Alioli (Majones og hvitløk + litt sitronsaft).

 

Kjøper alltid tomatsalsasaus (ala Tacodip) for det får jeg ikke til å lage, muligens også en tousand island (selv om jeg ikke liker det).

 

Ostefondue kjøper jeg bare ferdig i poser, varmer opp og serverer med loffebiter og hvitvin (eller grønn te) til.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...