Gå til innhold

Farlig å spise lavkoarbo når man er gravid?


Anbefalte innlegg

Har gjort det i noen mnd nå, ikke fanatisk, men kuttet ut mye karbohydrater (brø, ris, poteter, pasta). Spiser heller mer fett, og ved siden av det trent 3-4 ganger i uken. Spiser nok hver dag, men har bare gått opp 5 kg og er i uke 31. Er veldig tynn fra før (173 og 57 kg) og trenger egentlig litt ekstra kg til ammeperioden, da jeg gikk ned til under 50 kg på bare noen uker i forrige ammeperiode, og da la jeg på meg 14 kg i det svangerskapet.

 

Men føler meg sunn og frisk! Er det "farlig" for babyen og ikke få så mange karbohydrater?

Fortsetter under...

Du skal ikke gå på noen som helst kur mens du er gravid! Det er kjempeviktig. Spis vanlig og også karbohydrater. Selv om du føler deg sunn og frisk så kan babyen lide under dette hvis du fortsetter.

 

Så for all del... spis normal mat!!

http://www.nettdoktor.no/graviditet_foedsel/artikler/graviditet/gravidkost.php

 

 

Spis karbohydrater du, så har kroppen din noe å lagre til du skal NED i vekt igjen, for hvis du ser nederst på linken, vil du se at 1,7 kg er fettdepositum, resten av de 10-12 kiloene du BØR gå opp er baby, væske og diverse andre ting som blir BORTE etter fødsel. Så du ligger i underskudd, og siden du er veldig slank og ikke har noe å ta av, vil du kunne bli særdeles syk etter fødsel. Kjedelig for barnet ditt :/

Annonse

Nei, det er helt topp med lavkarbo når en er gravid. Man har mye jevnere blodsukkker, føler seg friskere, blir ikke fristet til å spise masse sukkerdritt og man forbygger svangerskapsdiabetes.

 

Men selvfølgelig man skal ikke gå på noen som helst kur når man er gravid, men hvem har sagt at lavkarbo er en kur. Lavkarbo er hva man selv gjør det til.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...