Gå til innhold

tips til biff.


Anbefalte innlegg

Vi har biff hver fredag, men begynner å bli litt lei tilbehøret. Det vi pleier å ha er fløtegratinerte poteter(det er jo veldig greit uansett da), og grønnsaker, enten vanlig blomkålblanding som jeg steker og lar surre litt i fløte, eller så steker jeg rosenkål og bacon i panna. Hva anna kan man gjøre med grønnsaker da egentlig ?

 

Og nei, det er ikke meningen at dette skal være en sunn middag ;)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142950957-tips-til-biff/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bakt potet er også vedldi godt til biff;) Lag noe godt kryddersmør, evt hvitlølsmør til og ha i poteten sammen med bacon og mais.

 

Grill maiskolben i ovnen og bruk noe av krydder/hvitløkssmøret til og smøre på kolben, som saus liker vi rødvin eller peppersaus til;)

 

Evt smørdamoe brocoli. Selv steker jeg paprika, løk og sopp. Løk og sopp er kjempegodt til biff;)

 

Nam, nam;)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142950957-tips-til-biff/#findComment-142951007
Del på andre sider

Jeg har et tips i forhold til de fløtegratinerte potetene!

Her i huset brukes frossenvarianten og jeg har funnet ut at det er ganske så godt og blande inn noen bunter med broccoli i formen! Steketiden blir LITT lenger, da den frosne broccolien avgir endel ekstra væske.

 

 

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142950957-tips-til-biff/#findComment-142951044
Del på andre sider

Annonse

Er godt med fløtegratinerte poteter til biff ;) Enig der, men man kan og bruke bakt potet, potetnoisse er og veldig godt til og ;))

 

Tilbehøret jeg bruker, bytter jeg litt på...

Men, etter å ha stekt biffen (i jernpanne selvfølgelig) så kan jeg ofte steke rødløk og brokkoli i "restene" der ;) En liten skvett creme fraishe eller fløte er godt til ;)

Eller/og steke fersk asparges og mais.

 

Man kan og servere litt frukt til, gjerne sammen med litt brie oppå biffen..:) Og litt bjørnebærmarmelade..Nam nam..:)

 

Tar gjerne det jeg har i kjøleskapet av grønnsaker. Ferske bønner er godt til og ;)

 

Det eneste jeg ALDRI bruker, eller aldri har i fryseren en gang er slike "blandinger"...:/ Synes det blir så vassent og ikke godt. Ferske grønnsaker av alle slag, stekt i panna med rømme/creme fraiche/fløte blir alltid godt :))

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142950957-tips-til-biff/#findComment-142951527
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...