Gå til innhold

Noen spm ang tøyenbadet.


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg er av den engstelige typen. Har lyst til å ta med lillegutt på to år til tøyenbadet, men liker å vite hva som venter meg.. Kan man ha med vogna inn i garderoben? Betaler man med mynt i garderobeskapet? Er det barnebasseng med varmt vann og lav vannstand?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan sette fra deg vogn utenfor garderoben (etter billettskranken, men før selve garderoben, står stort sett alltid vogner der). Betaler med mynt for små sikkerhetsskap ute i samme gangen, hvor du kan legge fra deg lommebok etc. (billettlukefolka har utsikt til disse skapene), mens de større skapene inne i garderoben er gratis.

 

Barnebassenget har varmt vann og relativt lav vannstand - en toåring kan nok greit stå oppreist i den grunneste enden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du tar vogna med inn, og fordbi billettluken og første port, der du stempler kortet/billetten din.Der står så vogna, mens du går noen meter bortover gangen til kvinnegarderoben. Tar av sko, og så finner du deg en plass med skap, det er god plass der. Skap må ha 10 kr, men får den i retur. Så skifte og i dusjen, og så ut i en litt kald korridor, hvor dere bla kan se gjennom vindu inn til det dype bassenget, under vann. Her er det godt å ha et håndkle rundt seg. Så opp en trapp, og da er barnebassenget til venstre. Godt og varmt! Og toaletter like ved bassengkanten også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...