Gå til innhold

når kan barnet sitte i pulk?


♥jente2010+♥jente2012

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tror anbefalingen er at det er greit fra 6 mnd. Lillemann på 8 mnd debuterte i pulk forrige helg. Sovna tvert, og fikk seg en god dupp i frisk luft. Uansett må man være nøye med å følge med at babyen ikke er for kald eller varm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hørt at det er greit fra 6 mndr. Og så anbefales det vel ikke når det er kaldere enn 10 minus. Vår lille trives godt i pulk, var ute for første gang i januar, da var han 8 mndr. Pleier å gå når han skal sove, og han sover nesten bedre i pulken enn i vogna:-) Kan også sitte våken og kikke, men blir lei etter en times tid. God tur!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 mnd er OK etter de anbefalingene jeg har sett, men pass på å ha skikkelig underlag. De sitter/ligger nær den kalde snøen så det er lett å bli nedkjølt undenfra. Bruk gjerne et tykt soveposeunderlag + et reinsdyskinn under posen. Hendene kan også være utsatt.

 

Det er også lurt at en voksen går bak pulken og ser at alt er som det skal.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har hatt våre rimelig tidlig i pulk, og det har ikke vært noe problem. Vi har skåret til et liggeunderlag som ligger i bunnen, med reinskinn oppå der igjen. Barna har ligget i en langhåret saueskinnssovepose og deretter tullet inn i ullpledd. De har aldri vært kalde i denne "innpakningen". Det som er lurt er å ha en digital temperaturmåler (en sånn med ledning og sensor i enden), stikke sensoren under baken på barnet, så har du til enhver tid kontroll på temperaturen nedi pulken. Legg opp turen etter barnet, og nyt den friske luften=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...