Gå til innhold

Hvor mye øker en bolig i verdi med nytt bad og kjøkken?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi vurderer å kjøpe et rekkehus som karakteriseres som "oppussingsobjekt". Det har et ganske stygt/nedslitt bad og kjøkken, som vi vil pusse om vi ender opp med å kjøpe boligen. Det er et rekkehus.

Vi tenker ikke å bo i denne delen av landet mer enn et par år til, så lurer derfor på om det er verdt det å pusse opp disse rommene.

 

Så, dere som har greie på sånt: Hvor mye øker en bolig i verdi om den har nyoppusset bad og kjøkken?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sånn generelt lønner det seg ikke å pusse opp kjøkken og bad.

 

Er det et veldig gammelt kjøkken og dere kjøper ikea kjøkken og installerer det selv kan det lønne seg, men det er ikke verdt pengene å pusse skikkelig opp med fagmenn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det veldig vanskelig å installere Ikea-kjøkken? Eller, er det bare å skrue fast hyller og fasader og slikt? Litt usikker på oppvaskkum og rør da, trenger man/er pålagt å bruke rørlegger til det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer vel litt an på...

Naboen vår pusset opp kjøkken og slo ned en vegg. Det økte boligverdien med 500 000..

Ikke alltid det lønner seg da. Kommer an på hvor lett leiligheten er å få solgt i utgangspunktet. Er den litt ettertraktet så får du solgt den for bra pris uansett. Og folk pusser jo gjerne opp selv og vil gjøre det til sitt eget og tar opp litt ekstra lån til det :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her i Stavanger så ser vi at det er samme pris for nyoppussede boliger, som med boliger med gammelt kjøkken og bad, kanskje 100.000 i forkjell, men det dekker jo ikke utgiftene på oppussing.

 

Men en får flere folk på visning og muligens flere med i en budrunde, hvis bad og kjøkken er oppusset.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kommer ann på å mye du penger du må legge i opppussingen. Her i huset skal vi pusse opp bad og kjøkken med billige løsninger, og dugnadhjelp fra venner som er håndverkere. Kommer til å bruke 60 000 på det tilsammen. Og har hørt med megler, det vil øke prisen på huset med et par hundre tusen. Er også rekkehus. Og kjøkken og bad er nå forferdelig stygt og gammelt. Tror faktisk ikke vi kan få solgt det som det er som nå, for er så stygt. Har dere noen som kan hjelpe dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

vi skal pusse opp hus.. har undersøkt en del og det som har mye å si er overflater, hvordan kjøkken og bad er, vegger burde være hele, ikke tapet som ikke sitter fast alle steder. gulv burde være fine. karmer rundt dører og vinduer.

 

vi har kjøpt et gammelt hus som ikke har hvert pusset opp på nesten 50 år. så vi har mye jobb foran oss.

vi tenkte vi skulle pusse opp alt og bygge ut huset.

dette håper vi å få økt taksten med kansje 800.000-1 mil.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For mange kjøpere øker det ikke verdien i det hele tatt. Kjenner til flere som bare har kastet ut helt nye kjøkken for å installere sitt eget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi har en halvdel av en tomannsbolig. huset var svært nedslitt da vi kjøpte det. vi har pusset opp hele huset, byttet kledning og ny veranda ute, nytt bad,nytt kjøkken, laget en bod om til vaskerom og en annen til soverom. må legge til at huset ikke er stort, 130 kvadrat. så vi har nå 4 soverom. huset vårt har steget 700 000 i verdi siden vi kjøpte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...