Gå til innhold

Smør vs margarin... hva er best?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Smør er best på smak, og det er best for miljøet, det er nok også best for helsa. Smør er et naturprodukt.

 

Margarin, er ikke like godt, det er et kjemisk, fabrikk produsert stoff, det inneholder visse helseskadelige stoffer, som transfett, der sunne umetta fett, blir metta. Men det inneholder mindre fett, enn smør.

 

Jeg liker av og til ultra syntetiske smøremargariner med mye salt på skiva. Det er en smak fra en svunnen tid. Dessuten er det så lett å spre dem utover brødet.

Vi spiser smør, vanlig smør, og har det på hylla slik at vi kan smøre det, da blir det ofte litt for varmt slik at man får mye på kniven.

Annonse

Annonse

Min bestefar spiste smør med sje og spiste tyke skiver med ost hele livet. Han hadde 10 alvorlige hjerteinfarkt.

 

Italienerene derimot, bruker nesten bare planteoljer. De påstås å ha en veldig god helse, hvor de skjelden får disse plagene.

 

Jeg tror ikke på dette smør er sunnere enn margarin styret.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...