Anonym bruker Skrevet 22. februar 2011 #1 Del Skrevet 22. februar 2011 Fikk bare tak i stilkr og blader, ikke røtter. Skal lage peanøttsaus, og i oppskriften står det røtter. Kan jeg bytte ut med korianderblader? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142942552-noen-her-som-er-flinke-til-%C3%A5-lage-thaimat-kan-jeg-bytte-ut-korianderr%C3%B8tter-med-blader/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 22. februar 2011 #2 Del Skrevet 22. februar 2011 skal det knuses i morter før det haes i gryta? eller skal det være garnityr oppå ? elsker å lage thaimat, og elskeeeer koriander!! det er nokså lik smak av røtter og stilk og blader, men annen konsistens... spørs bare hvordan det skal tilberedes... bare prøv, blir sikkert skikkelig digg uansett!! legg gjerne ut oppskrift om du har tid og lyst :D Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142942552-noen-her-som-er-flinke-til-%C3%A5-lage-thaimat-kan-jeg-bytte-ut-korianderr%C3%B8tter-med-blader/#findComment-142942575 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. februar 2011 #3 Del Skrevet 22. februar 2011 Det skal hakkes og has i gryta. Stekes i 30 sekunder og siden kokes med kokosmelk. Kan godt legge ut oppskrift Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142942552-noen-her-som-er-flinke-til-%C3%A5-lage-thaimat-kan-jeg-bytte-ut-korianderr%C3%B8tter-med-blader/#findComment-142942582 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. februar 2011 #4 Del Skrevet 22. februar 2011 2 ss rapsolje 2 ts finhakket hvitløk 2 ts rødløk/thaisjalott 2 bankede og finhakkede korianderrøtter 2 ts karripulver 3 ts knuste korianderfrø 1 ts støtt pepper 1 klype salt 2,5 dl kokoskrem 1 ss sukker 3 ss tamarindsaus 5 ss grovknuste peanøtte --- Ha oljen i en wok/gryte. Stek hvitløk, sjalottløk/rødløk og korianderrøtter under omrøring i 30 sekunder. Ha i karripulver, korianderfrø, salt og pepper. Stek i 30 sekunder under omrøring. Ha i 1/3 av kokoskremen og la småputre i 1 minutt. Tilsett resten av kokoskremen, tamarind og sukker, og la småkoke i 2.3 min, til du har en halvtykk saus. Rør inn peanøtter like før servering. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142942552-noen-her-som-er-flinke-til-%C3%A5-lage-thaimat-kan-jeg-bytte-ut-korianderr%C3%B8tter-med-blader/#findComment-142942628 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 22. februar 2011 #5 Del Skrevet 22. februar 2011 Dette hørtes skikkelig digg ut!! Vil tro at det godt kan gjøre litt med både konsistens og farge å bytte ut røtter med blader, men smaken kan nok som hun her over skriver bli mye av det samme alikevel.. Om det er veldig vanskelig å få tak i røtter, så er det i hvertfall et godt alternativ å bruke blader i steden, men det blir nok en mye mere "gusjete" farge på peanuttsausen desverre.. :s Men den smaker nok supert uansett og høres utrolig god ut! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142942552-noen-her-som-er-flinke-til-%C3%A5-lage-thaimat-kan-jeg-bytte-ut-korianderr%C3%B8tter-med-blader/#findComment-142942723 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå