Gå til innhold

Når man lager hjemmelagede fiskekaker...


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Nei, gode og tradisjonelle fiskekaker lager jeg sånn:

Kjør 500 g filet av hyse/kolje/lyr/sei i foodprosessoren sammen med 1 liten løk og 2 ts salt. Når det er malt så fint du vil ha det og massen er seig, så har jeg i 2 ss hvetemel, kjør sammen og spe med 1 egg og ca 1-2 dl melk mens maskinen går. Krydres med litt pepper og hva du ellers vil Stekes på panna i melange (synes den margarinen fungerer best, har prøvd ALT annet). Stekes til de har fin skorpe, og etterstekes i ovnen til de er gjennomstekt. Da blir kakene luftige og gode:)

det er en smakssak hva man velger av hvetemel og potetmel. Det skal uansett bare binde:) Kom på at jeg har i et egg også... men det trengs ikke alltid. Nå prøvde jeg faktisk å steke i Vita flytende margaring i dag, og det funker veldig bra! Hilsen fiskekakedama:D

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...