Gå til innhold

Vil noen dele ukemeny?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Denne uka skal jeg kun bruke det jeg har i fryseren /skapene og da blir det:

 

Snitzler med stekte poteter og salat

Pitabrød med kylling og salat

Lys lapskaus med pølser

Karbonader med fløtegratinerte poteter og gulrot

Stek med poteter ,grønnsaker og saus

Rester av steken

Pizza

 

Neste uke blir det også delvis fra hva jeg har i skap/fryser:

Tomatsuppe med makaroni og egg

Indisk gryte med kylling og nan brød

Kjøttkaker ,potet,grønnsaker og saus

Fiskemiddag

Wok med ris

Grøt

Flesk og duppe .

Har 5 ukers meny for øyeblikket, her er noen av ukene:

 

Mandag: Steinbit i form, Lager vanligvis fra grunnen av, men tenkte å prøve Toro sin Fisk i Form med persille og sitron.

Tirsdag: Kjøttpudding av kylling m/pasta og grønnsaker. Saus.

Onsdag: Pølsegrateng m/poteter og revet gulrot

Torsdag. Kokt torsk eller fiskeboller i hvit saus. Poteter og kokt gulrot

Fredag: Ikke helt bestemt, men kanskje hjemmelaget pizza

Lørdag: Ikke bestemt. Spiser muligens ute.

Søndag: Svinesteik m/ surkål, poteter og fløtesaus.

 

Mandag: Stekt laks m/ agurksalat og koktepoteter. Rømme

Tirsdag: Pølsegryte m/potetmos

Onsdag: Pannekaker m/bacon. Grønnsakssuppe

Torsdag: Wok m/ Scampi

Fredag: Hjemmelagede hamburgere m/ ovnstekte poteter

Lørdag: Kyllingfilet m/ris og salat.

Søndag: Potetball m/tilbehør

 

Mandag: Fiskekaker i brun saus m/ poteter og grønnsaker

Tirsdag: Kyllingwok m/nudler

Onsdag: Pølser med potetmos og kålrotstappe

Torsdag: Fiskesuppe m/brød

Fredag: Tacobaguetter

Lørdag: Kyllingvinger m/ salat og brød

Søndag: Kjøttkaker i brun saus, ertestuing og poteter

 

 

 

Det har vi også praktisert inntil nylig. Men det ble for mye penger ut av vinduet og alt for mye mat kastet. Kjøpte mer enn nødvendig fordi jeg gjerne stod i butikken og tenkte skal vi ha det eller det, tror jeg handler begge deler og bestemmer når jeg kommer hjem. Når en gjør det hver dag har det en tendens til å bli kjøpt mye man ikke bruker.

 

Handler nå 1-2 ganger i uka, fryser ned(og husker å ta opp igjen.) og vet hva jeg skal ha til middag fra dag til dag. Men er ikke verre enn at jeg kan lage noe annet en det som står på lista en dag eller to.

15.20: Fantastisk morsomt at du måtte kommentere at dere handler hver dag når hele innlegget dreier seg om å dele ukesmeny!!??

 

Her blir det ca slik:

 

Hamburgere i brød med salat til

Pasta carbonara med hvitløksbrød

Nudelsuppe med svinekjøtt og grønnsaker

Kyllingfilet med ris og grønnsaker

Laks med pasta, hvit saus med bacon og mais!

Hjemmelaget pizza

Annonse

Dagene er ikke 100% bestemt men:

Mandag: kalvegryte med fennikel (rester fra i går)

Tirsdag: vegetarisk lasagna (prøver noe nytt)

Onsdag: Laks med asparges

Torsdag: Linsegryte (billig og kjapt)

Fredag: quesadillas med sort bønner og ost (prøver noe nytt der også)

 

 

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...