Gå til innhold

Kom med gode tips til PØLSEmiddager=) Her går det som regel i lompe,brød eller potetmos, så setter pris på tips


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg koker brokkoli til det er passe konsistens. Heller det så over i en sil oglar det stå litt sånn at alt vannet renner helt av brokkolien. Grategen blir ofte ikke så bra hvis det er mye fuktighet igjen på brokkolien. Lager en tykk hvit saus med litt ost. Legger brokkolien i en form og heller sausen over, tar ost på toppen og steker på 200 grader i 20-30 minutter.

Annonse

Sunn pølsemiddag:

 

Lettere kjøttpølse - deles og stekes i panna

Rotmos: Potet, gulrot og kålrabi kokes sammen, moses med skummet/lettmelk eller mager kesam. (blir som en kålrabi-potetstappe.

 

Server med salat (eller dropp det) og Fullkornsmakaroni.

 

Denne står i Grete Roede- kokeboka.

 

Ellers finner du sikkert masse gryter osv på matprat.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...