Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #1 Skrevet 17. februar 2011 Altså, unngå at kanelen renner ut av bollen? Og hvor mye sukker, kanel og smør?
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #3 Skrevet 17. februar 2011 Muffinsformer er løsningen ja! Og det som ev. renner ut da blir jo bare sånn deilig kliss:P Når jeg lager det så bruker jeg alltid mye mer smør, kanel og sukker! Blir aldri for mye, men blir fort tørt om du tar for lite så vær raus:)
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #4 Skrevet 17. februar 2011 Har aldri opplevd at noe renner ut. Du smører et tynt lag med smeltet smør, drysser sukker og kanel over. Ruller sammen. La den siden du avslutter rullen med ha 2-3 cm uten fyll...da fester den seg godt.
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #5 Skrevet 17. februar 2011 Det heter kanelsnurr jeg vil ha boller med kanel inni type kanelboller Syns muffinsformer blir så små til dere som nevnte det.... men takk for tips
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #6 Skrevet 17. februar 2011 Det var en merkelig problemstilling. Du er kanskje ikke så flink til å bake?
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #7 Skrevet 17. februar 2011 Hvorfor i all verden skal det at smøret smelter og renner ut ha noe med hvorvidt man er flink til å bake å gjøre? Min bestemor er pensjonert baker, men det er da smeltet smør på stekepapiret når hun baker kanelboller også!
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #8 Skrevet 17. februar 2011 Kanelboller eller kanelsnurrer får gå for det samme. Men jeg må le litt hver gang jeg leser om noen som skal bake "kanel i svingene"
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #9 Skrevet 17. februar 2011 Bruk store muffinsformer, slike som man lager amerikanske muffins i.
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #10 Skrevet 17. februar 2011 Takk til deg over her jeg baker faktisk en del, og smelta smør renner og er vanskelig å kontrollere... Jeg har aldri fått til det her med kanelboller pga at smøret renner ut.... (jobber igrunn hos en baker, og de har samme problemet med enkelte av kanelbollene)
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #11 Skrevet 17. februar 2011 Bland en spiseskje mel i blanding av sukker, kanel og smør - funker..fett? Ingenting renner ut og man merker ingenting til at det er mel der! Min mammas beste kanelbolletriks
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #13 Skrevet 17. februar 2011 Nå ble jeg nyskjerrig. Hvordan lages kanelBOLLER? Jeg kjenner kun til kanelsnurrer.... Lager du bolle og legger sukker/kanel/smør oppi slik som med skolebolle eller ruller du det inni bollen på en måte?
Anonym bruker Skrevet 17. februar 2011 #14 Skrevet 17. februar 2011 Vanlig bolle, pakker det inn på en måte i bollen. Altså, en vanlig bolle med kanel inni
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå