solei Skrevet 13. februar 2011 #1 Del Skrevet 13. februar 2011 Skal erstatte vanlig melis med sukrin melis. Skal jeg bruke samme mengde eller redusert? Er en mandelbunn. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 13. februar 2011 #2 Del Skrevet 13. februar 2011 Samme mengde. Sukrin er litt mindre søtt en vanlig sukker, men det gjør ingen ting. Blir søtt nok uansett. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142905140 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solei Skrevet 15. februar 2011 Forfatter #3 Del Skrevet 15. februar 2011 Ok. Men det skal være hele 400 dl melis. Virker så mye. Er det virkelig sunnere med så mye? Fyllet er bare fløte og sukkerfri sjokolade. Krem på toppen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142910557 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solei Skrevet 16. februar 2011 Forfatter #4 Del Skrevet 16. februar 2011 dytter Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142916954 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest amandine Skrevet 16. februar 2011 #5 Del Skrevet 16. februar 2011 Nå har jeg riktignok ingen erfaring med sukrin, men 400 dl er enten lesefeil eller skrivefeil. 400 gram derimot er hva som ville vært vanlig til en kakebunn om det er melis, dvs en pakke. 400 dl er det samme som 40 LITER og det er jo helt bort i staur og vegger. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142916992 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 16. februar 2011 #6 Del Skrevet 16. februar 2011 Ja det er nok enten 400 gram eller 4 dl du skal bruke. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142917119 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solei Skrevet 16. februar 2011 Forfatter #7 Del Skrevet 16. februar 2011 Hoho...400dl. Litt i meste laget. Det er selvsagt 4dl. Men er det virkelig sunt med så mye???? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142917152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 16. februar 2011 #8 Del Skrevet 16. februar 2011 Sunt er det vel ikke, men bedre enn vanlig sukker. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142917199 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solei Skrevet 16. februar 2011 Forfatter #9 Del Skrevet 16. februar 2011 Nei, kake blir jo aldri sunt. Men har vært uten sukker i 5 uker og må gjøre det på en alternativ "sunn" måte. Det er mandelbunn med sjokoladekrem. Mandelbunnen blir høy og seig. Nå erstatter jeg bare en vanlig kake med lavkarbo. Lavkarbo oppskrifter på mandelbunn er veldig tørre ofte. Men denne er og helt uten mel. Kremen lager jeg av sukkerfri sjokolade og kremfløte. Er det best å bruke cloetta sin fruktose sjokolade?? Eller vanlig sukkerfri. Cloetta sin melkesjokolade med fruktose er rågod ihvertfall. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142917241 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 17. februar 2011 #10 Del Skrevet 17. februar 2011 Jeg har faktisk ikke prøvd den sjokoladen. Jeg har kun spist den Sukerfritt(0,5 karbohydrater pr.100g), Cavalier-sjokolade (4 karbohydrater pr.100g) og 70% sjokolade (29,5 g karbohydrater pr.100 g). Av de er nok Cavalier-sjokoladen lurest å spise. Denne syns jeg var god. Hvor kjøper du cloetta sjokoladen og hvor mange karbohydrater er det i den? Jeg har kjøpt inn det meste jeg trenger for å heller lage sjokolade selv. mangler bare kakao smøret. Blir spennende. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142921429 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solei Skrevet 17. februar 2011 Forfatter #11 Del Skrevet 17. februar 2011 Både rema og meny har den her. Det er 53 karber, derav 12g fruktsukker og 40g sukkeralkoholer. Hvis du googler den så godkjennes den som lavkarbo sjokolade. Den smaker og HELT som melkesjokolade. Dette gjelder den lyse typen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142922688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solei Skrevet 17. februar 2011 Forfatter #12 Del Skrevet 17. februar 2011 Det står foresten at den kan være lakserende. Får håpe de besøkende har god mage, hehe! Er noe med søtstoffene. Jeg har aldri merket noe. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142922702 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solei Skrevet 17. februar 2011 Forfatter #13 Del Skrevet 17. februar 2011 13 g karber per 100g, står det på lavkarbo. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142922714 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 17. februar 2011 #14 Del Skrevet 17. februar 2011 Jeg googlet den og fant bilde. Den har jeg jo sett før, men ikke prøvd. Den må prøves til helgen Takk for tips. Jeg reagerer en del på kunstig søtning, men det er bare å ikke spise for mye hver gang. Har du prøvd stevia. Det er genialt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142922832 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solei Skrevet 18. februar 2011 Forfatter #15 Del Skrevet 18. februar 2011 Hvilken funksjon har stevia da? Noe lignende som Natreen eller er det sukkerlignende korn? Er spent på å bruke sukrinmelis. Sukrinsukker er det ikke alle som liker. Tror melisen er nokså lik vanlig melis på smak. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142923266 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 18. februar 2011 #16 Del Skrevet 18. februar 2011 Stevia finnes i både fast og flytende form. Jeg har kjøpt 4 flytende med forskjellig smak. Har ikke fått brukt de så mye enda, men har prøvd de i te og vafler så langt. Har tenkt å bruke de i hjemmelaget sjokolade. Jeg liker forresten både sukrin sukker og melis. Har bakt muffins med melisen og brukt sukkeret til mye forskjellig. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142923276 Del på andre sider Flere delingsvalg…
solei Skrevet 18. februar 2011 Forfatter #17 Del Skrevet 18. februar 2011 Er det ikke slik at om en pisker sukkeret skikkelig så blir det ikke så knasende? Før brukte jeg fruktose til mye. Men det er ikke fult så bra som sukrin. Fruktose var ihvertfall bedre enn vanlig sukker, synes jeg. Jeg skal gi deg tilbakemelding på kaken. Det er en konfektkake, det beste jeg vet! Jeg har som sagt vært sukkerfri i 6 uker, utenom frukt og litt youghurt. Problemet er alltid det at jeg får søtsuget tilbake med en gang jeg spiser søtt igjen. Men jenta på 12 har bursdag og jeg må selvsagt spise kake da. Passer veldig på at mitt kosthold ikke påvirker henne. Jeg har migrene som nå er blitt bedre, så det er det jeg sier til ungene er grunnen. Ellers spiser jeg veldig godt, bare at det er lavkarbo. Vi har samme mat men jeg kutter ut ris og poteter med forskjellige pureer. De spiser pureen i tillegg. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142923369 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mphs Skrevet 18. februar 2011 #18 Del Skrevet 18. februar 2011 Og jeg begynte med lavkarbo for å se om jeg kan bli bedre av min Ulcerøse kolitt. Mannen slet med migrene tidligere, men kuttet alt av kunstig søtningsstoffer og har så og si ingen anfall lengre. Ja si fra hvordan kaken ble:) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142905039-hvor-mye-sukrin-melis/#findComment-142924907 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå