beggeto Skrevet 10. februar 2011 #1 Del Skrevet 10. februar 2011 Skal på hyttetur og skal lage en kake der. Tenker på 123-kake men har litt lyst å lage noe fra bunnen. Har aldri lagd suksessterte før men det ser ganske enkelt ut i følge oppskriften. Det jeg lurer på er om jeg kan lage kakebunnen og kremen ferdig hjemme på morgenen, ha kremen i en beholder under kjøreturen (en timestid), så sette det i kjøleskapet på hytta og så ta kremen på kaka dagen etter. Kremen blir ikke så stiv at jeg ikke kan bre den utover etterpå da? Er dette den enkelste måten tror dere? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142893302-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-ta-med-seg-ferdig-krem-til-suksessterte/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest amandine Skrevet 10. februar 2011 #2 Del Skrevet 10. februar 2011 Tror det enkleste er å lage kaken ferdig, fryse den og ta den med rett fra frysen? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142893302-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-ta-med-seg-ferdig-krem-til-suksessterte/#findComment-142893317 Del på andre sider Flere delingsvalg…
beggeto Skrevet 10. februar 2011 Forfatter #3 Del Skrevet 10. februar 2011 det har du nok rett i. grunnen til at jeg ikke tenkte på det var at jeg vurderte å kjøpe ferdig nøttebunn. og da tenkte jeg at det var enkelst å få med seg bunnen for seg selv (i pakken fra butikken) og en beholder med krem. Men tror jammen jeg lager den selv heller. Så er det da best å fryse den eller ta den med "kjøleskapskald"? Antar bunnen blir lagd i dag og kremen i morgen (evt begge deler i morgen) og så skal den spises på lørdag. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142893302-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-ta-med-seg-ferdig-krem-til-suksessterte/#findComment-142893385 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mastermind Skrevet 10. februar 2011 #4 Del Skrevet 10. februar 2011 Lag den i dag og sett den i kjøleskap eller frys. Den kaka er best når den har vært frossen eller stått et par dager. ikke god nybakt. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142893302-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-ta-med-seg-ferdig-krem-til-suksessterte/#findComment-142893417 Del på andre sider Flere delingsvalg…
blomstre Skrevet 10. februar 2011 #5 Del Skrevet 10. februar 2011 Frossen er fint, ta den med deg rett fra frysen når dere drar. Jeg har følgende suksessterte historie å dele: Min studievenninnes kreative mor satte en gang en frossen suksessterte på hattehylla i en togkupé på oslo-tronhjem toget... Så ringte hun min veninne og sa hun måtte ta i mot toget i trondhjem for det hadde med kake til henne... Vel fremme var den ferdig tint og det ble bursdagsfest på perongen (men kongen kom ikke...)! :-) (går vel ikke å gjenta i dagens terrortider antar jeg, synd) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142893302-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-ta-med-seg-ferdig-krem-til-suksessterte/#findComment-142893450 Del på andre sider Flere delingsvalg…
beggeto Skrevet 10. februar 2011 Forfatter #6 Del Skrevet 10. februar 2011 herlig rart jeg ikke har lagd suksessterte før, det er jo så godt. Rekker nok ikke å lage den i dag, men da gjør jeg det i morgen tidlig og hiver den i frysen et par timer =) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142893302-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-ta-med-seg-ferdig-krem-til-suksessterte/#findComment-142893884 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå