Nat27 Skrevet 8. februar 2011 #1 Skrevet 8. februar 2011 Føler nedfryst mm blir sur uansett hvordan jeg tiner den. Har prøvd opptining i kjøleskap, under varmt vann, i kaldt vann, i romtemperatur. Leste litt om oppbevaring/tining av morsmelk en gang, men kan ikke huske hvor jeg leste det... Mener at det sto noe der om hvordan den skal kjøles ned også, men husker ikke? Skal den kjøles fort ned under kaldt vann, i kjøleskap først, eller rett i frysen? Håper noen kan svare, for det går store mengder melk i vasken her..kroppen min har jobbet hardt for de dråpene, så det føles litt "illojalt" å bare skylle den ned..hehe..
*smula* Skrevet 8. februar 2011 #2 Skrevet 8. februar 2011 Morsmelka skiller seg når den blir kald, men hvis du rister den når du varmer den opp, så blander den seg fint igjen. Jeg tiner mm i kjøleskapet over natta. Og varmer den i vannbad.
Nat27 Skrevet 8. februar 2011 Forfatter #3 Skrevet 8. februar 2011 Ja, problemet er ikke at den skiller seg, det er jo klart den gjør det. Det som er; den lukter surt når den blir varmet igjen. Smaker surt også. Lukter egentlig som gulp... Men jeg fant litt info her http://www.ammehjelpen.no/artikkel/108/Lukt-pa-morsmelken http://www.ammehjelpen.no/artikkel/42/Oppbevaring-av-melk
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå