Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Føler nedfryst mm blir sur uansett hvordan jeg tiner den. Har prøvd opptining i kjøleskap, under varmt vann, i kaldt vann, i romtemperatur.

 

Leste litt om oppbevaring/tining av morsmelk en gang, men kan ikke huske hvor jeg leste det... Mener at det sto noe der om hvordan den skal kjøles ned også, men husker ikke? Skal den kjøles fort ned under kaldt vann, i kjøleskap først, eller rett i frysen?

 

Håper noen kan svare, for det går store mengder melk i vasken her..kroppen min har jobbet hardt for de dråpene, så det føles litt "illojalt" å bare skylle den ned..hehe..

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Morsmelka skiller seg når den blir kald, men hvis du rister den når du varmer den opp, så blander den seg fint igjen.

 

Jeg tiner mm i kjøleskapet over natta. Og varmer den i vannbad.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...