Helann og lillebror Skrevet 7. februar 2011 #1 Skrevet 7. februar 2011 Har en på 9 mndr som er litt kresen på klumper og biter i maten. Hvordan lager dere andre biter i hjemmelaget middag til de små? Husker jeg prøvde med poteter i terninger til storesøster og det fungerte greit når det var ferskt, men ble jo mos likevel når den skulle tilberedes fra frossen tilstand. Gode tips mottas med takk!
EgG Skrevet 7. februar 2011 #2 Skrevet 7. februar 2011 Hvis han ikke vil ha klumper er det jo bare å kjøre den i blender eller lignende til det er mos. Er jo ikke verre enn som så.
tromsøjenta Skrevet 7. februar 2011 #3 Skrevet 7. februar 2011 Jeg har fått et redskap hos svigermor til slik bruk:-) Det er en gul plastdings. Ser ut som en slags forvokst hvitløkspresse. Men det er nok litt vanskelig å trykke fisk og kjøtt gjennom den. Har ikke prøvd den så mye enda.
Helann og lillebror Skrevet 8. februar 2011 Forfatter #4 Skrevet 8. februar 2011 Har kjørt det i blenderen til nå, men kan jo nesten ikke gjøre det i all evighet... Synes han er såpass stor at han iallfall må begynne å øve seg på biter, hvis ikke kommer han jo aldri til å lære det:-)
bitthen Skrevet 8. februar 2011 #5 Skrevet 8. februar 2011 Du kan raspe det før du legger de i folie oppå maten deres? Feks om du har fisk, rasper du den i frossen tilstand, så rasper du poteter og gulrot. Er jo riktignok ikke alle matverene du kan gjøre de med da men Og: Dere er så flinke mammaer som lager maten til mini selv, her går det desverre alt for ofte i ferdige middagsglass
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå