NostraStoria Skrevet 1. februar 2011 #1 Del Skrevet 1. februar 2011 er det krise tror dere? jeg er i uke 15....Kjøttet kjentes greit ut men så såg jeg på de siste bitene, de var jo litt rosa kan du si...får angst! hehe hjelp meg å roe meg ned! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142857644-%C3%A5nei-har-spist-oksekj%C3%B8tt-som-viste-seg-%C3%A5-ikke-v%C3%A6re-helt-gjennomstekt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forandringfryder ♂♂♂ Skrevet 1. februar 2011 #2 Del Skrevet 1. februar 2011 Det går nok helt bra! Har selv spist RÅ kjøttdeig ved en anledning (spiste hamburger i mørket, og så ikke at den ikke var gjennomstekt før jeg kjente den rå smaken i munnen...grøss) også har jeg vært i stort selskap og ikke turt å si ifra om rosa lammecarre.... Blir litt stressa av sånt jeg også, men trøster meg med at det skal utrolig mye til for å bli smittet med toxoplasmose... Da skal man være skikkelig uheldig! En veldig god regel er jo selvfølgelig å prøve å holde seg unna, mend et er ikke alltid like lett! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142857644-%C3%A5nei-har-spist-oksekj%C3%B8tt-som-viste-seg-%C3%A5-ikke-v%C3%A6re-helt-gjennomstekt/#findComment-142857735 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ooops I did it AGAIN Skrevet 1. februar 2011 #3 Del Skrevet 1. februar 2011 Slapp av. Nei, det er ikke krise. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142857644-%C3%A5nei-har-spist-oksekj%C3%B8tt-som-viste-seg-%C3%A5-ikke-v%C3%A6re-helt-gjennomstekt/#findComment-142857941 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleMalin♀♂♂ Skrevet 1. februar 2011 #4 Del Skrevet 1. februar 2011 Så lenge det er ett kjøttstykke så må det ikke være gjennomstekt. Når det er kjøttdeig så er det kvernet med overflatebaktererier overalt og derfor må det gjennomstekes. Jeg er veldig glad for dette, siden jeg ikke synes forkullet biff er det beste! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142857644-%C3%A5nei-har-spist-oksekj%C3%B8tt-som-viste-seg-%C3%A5-ikke-v%C3%A6re-helt-gjennomstekt/#findComment-142858073 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zana123 Skrevet 2. februar 2011 #5 Del Skrevet 2. februar 2011 Jeg tror heller ikke du skal bekymre deg. Toxoplasmose smitte skjer i under 4 av 1000 svangerskap i norge, da denne parasitten ikke trives så godt i vårt kalde klima ( en av få grunner til å like vinteren..). Jeg har helt til i går vært forsiktig med hva jeg spiser av kjøtt, har kun spist rosa kjøtt av norske dyr, men fikk i går vite at jeg har vært utsatt for toxoplasmose tidligere og dermed er den lille beskyttet, så i dag skal jeg feire med litt parmaskinke! Toxoplasmose er en parasitt som ikke bare befinner seg på utsiden av kjøttet, men også kan være midt inni. Man skal derfor ikke bare være forsiktig med kværnet kjøtt, men alt kjøtt desverre. Be om å ble testet for toxoplasmose så slipper du å bekymre deg om det viser seg at du har vært smittet tidligere! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142857644-%C3%A5nei-har-spist-oksekj%C3%B8tt-som-viste-seg-%C3%A5-ikke-v%C3%A6re-helt-gjennomstekt/#findComment-142860607 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå