Anonym bruker Skrevet 27. januar 2011 #1 Skrevet 27. januar 2011 Er det noen som har gode menyforslag å komme med? Kommer til å få 10 stykker til forrett, middag og dessert. Trenger ikke å passe ihop da det er forskjellige folk som kommer til de forskjellige rettene. Allerhelst kald forret og dessert så det kan gjøres klart tidlig på dagen, evt kvelden før.
Gutta er ute og puppene henger Skrevet 27. januar 2011 #2 Skrevet 27. januar 2011 Sjekk ut matprat.no, der er det mye godt og velge i;) Som kaldt forett så er jo rekecoctail et alternativ eller evt lage en suppe på forhånd og så bare koke det opp rett før servering. En enkel salat med focciabrød ( eller hvordan det staves). Som hovedrett er jo en steik av et eller annet slagg enkelt, den kan jo stekes dagen før og så bare varmes opp.. Dessert; karmamell eller sjokolade puddig ( hjemmelaget er jo fantastisk godt;) Lykke til;)
Snøfnugg75 Skrevet 27. januar 2011 #3 Skrevet 27. januar 2011 Forrett:gazpacho ( kald grønsakssuppe) Hovudrett: lammelår med ovnsbakte rotgrønsaker, potetmos m parmesan ( kan gjerne bytte ut lammet med vilt eller okse) Dessert: panna cotta m feks limemarinerte blåbær
Snøfnugg75 Skrevet 27. januar 2011 #4 Skrevet 27. januar 2011 Forrett:gazpacho ( kald grønsakssuppe) Hovudrett: lammelår med ovnsbakte rotgrønsaker, potetmos m parmesan ( kan gjerne bytte ut lammet med vilt eller okse) Dessert: panna cotta m feks limemarinerte blåbær
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2011 #5 Skrevet 27. januar 2011 Forskjellige folk som kommer til rettene? Vil det si at noen kommer og spiser forrett og går igjen, mens andre får bare hovedrett eller dessert? Spesielt... Forrett: lefserull med snøfrisk, røkelaks, vårløk, issalat og rømme. Hovedrett: ytrefilet av reinsdyr, gratinerte poteter, rosenkål, stekt sopp og viltsaus. Dessert: Fromasj ( laget fra bunnen) i en smak du liker. Sitron er min favoritt, men appelsin, krokan, osv er også godt. Server den med frisk frukt eller en likørsaus
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2011 #6 Skrevet 27. januar 2011 Det tror jeg var tidenes kjedeligste menyforslag. Rekecocktail, steik og skokopudding... Gjeeeeeeeeeeeeeeeeeesp....
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2011 #7 Skrevet 27. januar 2011 Forrett: Pastasalat med kylling, pesto, valnøtter, oliven, bacon, fersk basilikum å cherrytomater. Kan lages på forhånd og servers kald. Hvitløksbrød i tillgg hvis enn vil. Hovedrett: Laks med gratineringssaus. Lage saus selv eller kjøpe Toro ferdig gratineringssaus. Retten gjør seg selv i stekeovn. Mandelpotet og valgfrie grønnsaker. Dessert: Creme brule eller italiensk is med varme bær. F.eks.skogsbærblanding.
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2011 #8 Skrevet 27. januar 2011 Forrett: Tartar av kongekrabbe Hovedrett: reinsdyrfilet med ovnsbakte grønnsaker og krydderpotet evt. fløtegratinerte poteter Dessert: Sjokoladefondant, kjempe godt og veldig enkelt. En klassisk treretter
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2011 #9 Skrevet 27. januar 2011 Ja vi har noe som heter sparkefest. Dvs at det er 12 vertsfamilier. Vi har innvitert 4 vennepar som kommer til forrett. Når foretten er spist får de en konvolutt med en ny gateadr, så skal de sparke dit å spise hovedrett. Etter hovedrett får de en ny konvolutt med adressen til desserten. Nå vi har sendt våre 4 vennepar videre, får vi 4 nye "fremmede" på middag og etter dem får vi 4 nye til dessert. Etter all maten er det felles fest for alle 120 på folketshus.
Snøfnugg75 Skrevet 27. januar 2011 #10 Skrevet 27. januar 2011 Forrett:gazpacho ( kald grønsakssuppe) Hovudrett: lammelår med ovnsbakte rotgrønsaker, potetmos m parmesan ( kan gjerne bytte ut lammet med vilt eller okse) Dessert: panna cotta m feks limemarinerte blåbær
Snøfnugg75 Skrevet 27. januar 2011 #11 Skrevet 27. januar 2011 Blei jo aldeles inspirert her. Forrett: Melon og spekeskinke (lite arbeid....) Hovudrett: Risotto med steinbit og friske asparges Dessert: Pavlova. Åh, svooooolten!
Anonym bruker Skrevet 27. januar 2011 #12 Skrevet 27. januar 2011 Herreguuud, det hørtes jo bare utrolig gøy ut, Hi!!
Anonym bruker Skrevet 28. januar 2011 #13 Skrevet 28. januar 2011 takk for svar, hmm skal vi bestemmer oss for
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå