Gå til innhold

Gratinerte tortillalefser, hvordan gjør dere dette???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Altså, har dere noe annet enn kjøttdeig (pluss tacokrydder) inni lefsene når dere gratinerer de? (for dere som bruker kjøttdeig/karbonadedeig da selfølgelig) Da tenker jeg saus eller noe i den retningen, man kan jo ha løk og ulike grønnsaker inni også. Jeg har aldri gjort dette før, pleier ikke å ha de i ovnen, men har jo smakt det ute noen ganger. Ser for meg at salsaen og rømmen, salaten og alt tilbehøret er slik man har ved sida av de gratinerte lefsene, eller tar jeg feil?? :) Snakk om å være relativt grønn på dette område ja...

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg tar ofte litt salsa inni også, for at de ikke skal bli tørre. Og så masse ost på toppen.

 

Skrevet

Haha, det har jeg virkelig ikke peiling på du :P Trodde det bare hette tortilla et eller anna jeg... Men som sagt, jeg har ikke mye greie på dette her.

Skrevet

Enchiladas har vi ihvertfall tomatpure med krydderblanding og mozarella/cheddarost på, og kylling med tilsvarende saus+ ost inni.

 

 

Skrevet

rømme og hjemmelaga guakamole må også serveres til:-)

Annonse

Skrevet

Enchiladas lager jeg også slik.

 

Quesadilla er mais tortilla du fyller med revet ost og stekt kylling(kyllingen steker du med quesadilla krydder). Bretter tortillaen dobbelt og steker den på begge sider i panne med olje.

Server med salat, guacamole og rømme

Skrevet

Vi gjør det slik:

 

Tar en grillet kylling som vi plukker og blander kjøttet med Fajita-mix. Så ruller vi kyllingen inn i lefsene, legger i ildfast form og strør ost over og gratinerer i ca 10-15 min. Så har vi salat til, rømme og salsasaus + tortillachips. Vi dypper da Fajitaene i saus og rømme og spiser det andre ved siden av.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...