stjertløvetann Skrevet 18. januar 2011 #1 Skrevet 18. januar 2011 Spør på vegne av min matglade mann, som mente at noen på "det derre forumet ditt" sikkert vet det! Han har funnet en amerikansk oppskrift, men ikke helt klart å finne ut hva pork shoulder er, sånn utover det helt opplagte "svineskulder". Så nå er det bare å foreslå i vei, for vi har iallefall ikke peiling
Babyønske �� Skrevet 18. januar 2011 #3 Skrevet 18. januar 2011 Det er sikkert svinekam ja. Ikke så lett å få tak i, men hør hos en slaktebutikk. Noen av de større dagligvarekjedene bruker også å ha, men da som oftest fylt og ferdig krydret, eller røkt.
stjertløvetann Skrevet 18. januar 2011 Forfatter #4 Skrevet 18. januar 2011 Nå har jeg funnet fram den gode gamle Ingrid Espelid kokeboka mi, og ser på sånn råvaretegning der at det mest sannsynlig er bog vi er ute etter. Svinekammen sitter på ryggen av grisen, mens bogen er mellom hodet og beinet, så vi satser på at "pork shoulder" faktisk er skulderen Men takk for svar begge to
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå