Gå til innhold

Hvilket krydder kan man bruke på rå kyllinglår/hel kylling?


Anbefalte innlegg

Skrevet

For å få god smak?

 

Går det ann å få den like god som den som er ferdigstekt???

 

Og hva er godt tilbehør til kylling????

Skrevet

Jeg bruker Santa Maria Allroundkrydder og det passer knallbra på kylling.

Hamstrer store dunker i Sverige.

Det blir ikke bare like godt som de ferdigstekte, det blir bedre.

Skrevet

allround altså? ikke noe salt og pepper i tillegg da? har du olje/smør på kyllingen før du krydrer den?

Skrevet

Nei jeg bare tiner kyllingen og drysser på/vender den i krydderet.

Ikke noe salt og pepper, det er det nok av i blandingen, og ikke noe smør eller olje på.

Spiser dette ofte og har fått skryt av hvor flink jeg er til å mikse rett krydder, ha ha ha.

Skrevet

hehe genialt da.... Men da prøver jeg meg på det. takk skal du ha.

Skrevet

Skikkelig lite gourmet, I know, men det beste krydderet på kyllinglår etter min mening er Hoff pommes frites-krydder :-) Masse av det!

 

Tilbehør: Ris (vi bruker brun ris), salat med masse vårløk og fetaost og annet godt og sursøt chilisaus. Mmmmmm :-)

Skrevet

Er enig i at Hoffs pommes frites krydder er veldig godt på :)

 

Ellers pleier jeg å bruke Natvigs krydderblanding i tillegg til at jeg legger løk og hvitløk med.

Skrevet

Du kan bruke ett av disse krydderne (det blir ikke sånn smak som de ferdiggrillede, da må du nok bruke "grillkrydder" og/eller paprika):

 

Salvie

Estragon

Basilikum

Rosmarin

Friske urter er best, da.

 

Og hvitløk.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...