Anonym bruker Skrevet 8. januar 2011 #2 Skrevet 8. januar 2011 Hæ? Man trenger ikke skrelle noen før etter koking...
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2011 #3 Skrevet 8. januar 2011 ka? ingen poteter trengs å skrelles før koking. Du bevarer best vitaminer og mineraler ved å la være å skrelle potetene før koking
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2011 #4 Skrevet 8. januar 2011 Alle poteter kan kokes med skall. Nypoteter kan spises med skall også.
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2011 #5 Skrevet 8. januar 2011 hæ?? Jeg koker alle poteter med skallet på.
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2011 #6 Skrevet 8. januar 2011 Alle poteter kan kokes med skall, bare husk å vaske dem godt hvis de har jord på seg ;-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå