Anonym bruker Skrevet 8. januar 2011 #1 Skrevet 8. januar 2011 kjøpte en svineknoke, eller rettere sagt skinkeknoke på coopen i dag. har lagt den i ovn i stekepose med termometer. hvor lenge skal den stå? det er vel mest normalt å koke skinkeknoke, men jeg vil prøve å lage den i ovnen. Det går vel bra, gjør det ikke det??? hjelp...
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2011 #2 Skrevet 8. januar 2011 Nå ble jeg litt usikker på hva du mener? Snakker du om nederste delen av grisefoten (uten selve "griselabben") Vi koker den isåfall lager lapskaus eller sø/sodd/kål (hva enn folk kaller det):-P
Anonym bruker Skrevet 8. januar 2011 #3 Skrevet 8. januar 2011 Spør Ingrid Espelid, jeg kjøpte den rødrutete kokeboken for noen år siden og har aldri angret kjøpet. Den kjipeste kokeboken når drt gjelder å lese for gøy, men den nyttigeste å slå opp i. Bør finnes i hvert eneste kjøkken...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå