Anonym bruker Skrevet 6. januar 2011 #1 Skrevet 6. januar 2011 Skal den legges i kokende vann frossen eller tint?
Gjest Skrevet 6. januar 2011 #2 Skrevet 6. januar 2011 Ikke kokes men trekke i varmt vann (kan godt være nesten kokende). Tines først.
Oktopia Skrevet 6. januar 2011 #3 Skrevet 6. januar 2011 Ingen fisk skal fosskoke, men når vannet (med en smule salt i) koker opp tas kasserollen av platen og fisken, frossen eller tint legges i vannet. Damprist er et bedre alternativ, men det går helt fint uten. Avhenging av stykkenes størrelse sjekker man fisken etter ca 8-10 min. Når fargen er hvit og kjøttet flaker når du bruker en gaffel på det er fisken klar. Frossen fisk tar lenger tid, men følg med uansett, særlig om stykkene er tynne. Et annet tegn på at fisken er klar er om du kan fjerne skinnet lett. Håper dette hjelper deg. Bon apetit^^ PS Fosskoker du fisken blir den tørr og smakløs, så pass på den heller enn å la den ligge i kokende vann eller trekke for lenge.
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2011 #4 Skrevet 6. januar 2011 Takk for svar jenter Da blir det torskemiddag her i dag HI
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2011 #5 Skrevet 6. januar 2011 Takk for svar jenter Da blir det torskemiddag her i dag HI
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå