Gå til innhold

Torsk, hvor lenge skal den koke?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal den legges i kokende vann frossen eller tint?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ikke kokes men trekke i varmt vann (kan godt være nesten kokende). Tines først.

Skrevet

Ingen fisk skal fosskoke, men når vannet (med en smule salt i) koker opp tas kasserollen av platen og fisken, frossen eller tint legges i vannet. Damprist er et bedre alternativ, men det går helt fint uten. Avhenging av stykkenes størrelse sjekker man fisken etter ca 8-10 min. Når fargen er hvit og kjøttet flaker når du bruker en gaffel på det er fisken klar. Frossen fisk tar lenger tid, men følg med uansett, særlig om stykkene er tynne. Et annet tegn på at fisken er klar er om du kan fjerne skinnet lett. Håper dette hjelper deg. Bon apetit^^

PS Fosskoker du fisken blir den tørr og smakløs, så pass på den heller enn å la den ligge i kokende vann eller trekke for lenge.

Skrevet

Takk for svar jenter :)

Da blir det torskemiddag her i dag :)

 

HI

Skrevet

Takk for svar jenter :)

Da blir det torskemiddag her i dag :)

 

HI

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...