Anonym bruker Skrevet 5. januar 2011 #1 Skrevet 5. januar 2011 den var sånn hvit i kantene, hva vil det si a??? skulle tru den var stekt i kantene.Hehe.. jeg er VELDIG skeptisk til ting som har ligget i frysa, men den har jo ligget der hele tiden, og tett også. går det ann å spise? den er fortsatt ganske så frossen, så vet ikke hvordan den blir som tint
maeve er tobarnsmamma<3 Skrevet 5. januar 2011 #3 Skrevet 5. januar 2011 Enten har de ligget lenge i fryseren,eller så har du pakket dem litt dårlig inn da du fryste dem. Jeg har spist kyllingfilet når de har sett sånn ut,og jeg merket ingenting..
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2011 #4 Skrevet 5. januar 2011 Tin den helt å kjenn på lukta. Du merker godt om den er dårlig, lukter ganske fælt da. Men burde jo ikke være noe problem hvis den har vært i fryseren hele tiden.
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2011 #5 Skrevet 5. januar 2011 når de har ligget lenge i frysen, så har det en tendens til å bli hvite kanter, og er ikke noe galt med det. men er du usikker, tin de opp og lukt, vil lukte fort om det er dårlig kjøtt
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2011 #6 Skrevet 5. januar 2011 Du kan bare kutte av de hvite kantene om du ikke vil spise det. Men resten av kyllingn er etter all sannsynlighet god selvom den er hvit i kantene. Kylling blir ofte sånn i fryseren. Jeg kjøper ofte en svær pakke med kyllingfilet fryst fordi vi bruker kylling så ofte. Den er ofte hvit i kantene, men den er ikke blitt dårlige fordeom.
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2011 #7 Skrevet 5. januar 2011 Jeg har slutta å fryse kylling, blir alltid dårlig på lukt hos meg. Lurer på hva jeg gjør galt.. Når jeg kjøper fryst kylling er det jo greit, så tydlig noe jeg gjør feil..
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2011 #8 Skrevet 5. januar 2011 Har opplevd at fryst kyllingfilet har vært slik fra butikk. Ikke noe farlig.
Tigergutt Skrevet 5. januar 2011 #9 Skrevet 5. januar 2011 Var den frossen da du kjøpte den? Jeg har samme erfaring som deg hvis kyllingen så smått har begynt å tine og så bli fryst igjen.
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2011 #10 Skrevet 5. januar 2011 Hvis den har ligget lenge i fryseren og ikke har vært pakket ordentlig inn (eller hull i originalpakning feks), kan den bli tørr i kantene. Det ser du som en hvit kant.
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2011 #11 Skrevet 5. januar 2011 har spist den jeg Ja, den så tørr ut i kantene, som frossen... men når den ble tint, hverken luktet den, eller var noe hvit i kanter, så det gikk meget bra
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå