Eucerin Skrevet 31. desember 2010 #1 Del Skrevet 31. desember 2010 Har litt over en kilo kalkunbryst jeg har marinert og skal steke det i ovnen! men har ikke steketermometer! Noen som vet hvor lenge den skal stå? Så på nettet og fant 40 min, men syntes det hørtes lite ut? ╔═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╗ ...ೋ ❤❤❤~~Happy New Year 2011❤❤❤ ೋ ╚═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╝ Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142725301-steke-kalkunbryst-i-ovnen-uten-steketermometer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulme Skrevet 31. desember 2010 #2 Del Skrevet 31. desember 2010 Jeg har sammen problem...har kastet esken brystet lå i :-/ Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142725301-steke-kalkunbryst-i-ovnen-uten-steketermometer/#findComment-142725393 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Collette Skrevet 31. desember 2010 #3 Del Skrevet 31. desember 2010 Når det kommer klar kjøttsaft ut av kalkunbrystet og det kjennes fast og fint ut når du tar på, da er det ferdig! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142725301-steke-kalkunbryst-i-ovnen-uten-steketermometer/#findComment-142725498 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulme Skrevet 31. desember 2010 #4 Del Skrevet 31. desember 2010 Jeg fant esken Det står 30 min pr kilo, men de anbefaler steketermometer i den mest kjøttfulle delen. Det skal vise 68 grader når det er ferdig. La det hvile litt før du skjærer i det. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142725301-steke-kalkunbryst-i-ovnen-uten-steketermometer/#findComment-142725504 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå