Anonym bruker Skrevet 30. desember 2010 #1 Skrevet 30. desember 2010 Er det noen som vet hva dette egentlig betyr? fks: En dæsj pepper, en dæsj sukker osv..
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2010 #2 Skrevet 30. desember 2010 litt:) Ikke så nøye, så hiv oppi litt, lissm:)
Mrs.HvorErNøkleneMine? Skrevet 30. desember 2010 #3 Skrevet 30. desember 2010 En dæsj er en dæsj. Hehe. Klarer ikke forklare det, men vet akkurat hvor mye det er i forhold til det jeg evt skal bake som skal inneholde en dæsj sukker.
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2010 #4 Skrevet 30. desember 2010 Skjønner hva dere mener men bare satt å tenkte litt på hvor mye er egentlig en dæsj? fks: Fnatt betyr jo ikke at man hodler på å bi en smule gal. det betyr jo underlivs plager http://no.wikipedia.org/wiki/Fnatt Hehe.. Så hvor mye er en dæsj ;p HI
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2010 #5 Skrevet 30. desember 2010 Dæsj er en skvett, ei klype, en anelse, litt og alt ettersom og så smaker man det til
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2010 #6 Skrevet 30. desember 2010 men det som er sikkert er at en dæsj pepper ofte er MYE mindre enn en dæsj sukker...knis.... med andre ord, hiv oppi det du skal ha til du synes det er passelig! da har du hatt oppi en dæsj!
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2010 #7 Skrevet 30. desember 2010 men det som er sikkert er at en dæsj pepper ofte er MYE mindre enn en dæsj sukker...knis.... med andre ord, hiv oppi det du skal ha til du synes det er passelig! da har du hatt oppi en dæsj!
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2010 #8 Skrevet 30. desember 2010 Det var faktisk veldig godt forklart ;-) HI
Himmel og hav Skrevet 30. desember 2010 #9 Skrevet 30. desember 2010 En dæsj er litt mindre enn en slump men mer enn en smak, men omtrent like mye som en skvalp. Skvalp er da den måleenheten man ville brukt om det som skulle tilsettes var flytende. Ble det klarere nå? ;-)
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2010 #10 Skrevet 31. desember 2010 Det ble en del gøye forklaringer her HI
Anonym bruker Skrevet 31. desember 2010 #12 Skrevet 31. desember 2010 Neida, hadde en dæsj vært ca. en liten ts, så hadde vi jo sagt "ca. en liten ts" skjønner du vel! En dæsj varierer etter hva det er du trenger en dæsj av. Du kan for eksempel trenge en dæsj mel dersom røra ikke er så fast som den skulle vært - og da er en dæsj akkurat så mye at røra blir bra ...det er selvfølgelig litt dumt for den som aldri har bakt akkurat dette før, og som ikke vet hvordan konsistensen SKAL være!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå