Anonym bruker Skrevet 26. desember 2010 #1 Skrevet 26. desember 2010 Holder på å steike egg, men liker flytende plomme, så pleier ikke steike de lenge. Kan jeg spise flytende eggeplomme??? TAKK!
Anonym bruker Skrevet 26. desember 2010 #3 Skrevet 26. desember 2010 Du skal ikke spise rått egg. Flyter plommen, er den rå.
Anonym bruker Skrevet 26. desember 2010 #4 Skrevet 26. desember 2010 I Norge kan man fint spise bløtkokte egg, risikoen for å støte på salmonella er minimal. I utlandet gjelder derimot andre regler..
Anonym bruker Skrevet 26. desember 2010 #5 Skrevet 26. desember 2010 Matportalen sier ingenting om rått egg i Norge, man kan fint spise påde bløtkokt egg og drikke eggedosis Kos deg med flytende plomme du
Anonym bruker Skrevet 26. desember 2010 #6 Skrevet 26. desember 2010 Jeg har stekt egg med bløt plomme maaange ganger siden jeg ble gravid. Har adri hørt at det er fyfy
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå