Anonym bruker Skrevet 21. desember 2010 #3 Skrevet 21. desember 2010 Ris, uten tvil. Men da trengs det også en god saus, evt rømme (el begge deler).
Serial mom Skrevet 21. desember 2010 #4 Skrevet 21. desember 2010 Byggryn med granateple. Søtpotet og pastinakk-sticks i ovnen med div krydder på er kjempegodt og passer til det meste, kanskje spes svinekjøtt, men også kylling og kalkun. Bacon og rosenkål passer også fint til.
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2010 #5 Skrevet 21. desember 2010 Rosenkål? Er det noen yngre enn ca 90 år som liker det altså?
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2010 #6 Skrevet 21. desember 2010 rosenkål er supergodt, naaaaaaaam!!!! hilsen en på 22
Serial mom Skrevet 21. desember 2010 #7 Skrevet 21. desember 2010 Om det er tilberedt riktig, så. Det er dessuten sunt! Jenta mi på 3 år spiser de uten å mukke, faktisk, så ja:-) Man må ha litt grønt oppi all denna fete og brune julematen også. Farget marsipan regnes ikke som grønnsaker, vøtt.
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2010 #8 Skrevet 21. desember 2010 Enig, rosenkål er veldig godt! Også til kalkun. Jeg er 30 ;-)
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2010 #9 Skrevet 21. desember 2010 Jeg liker best poteter til, helst forkokt og siden lagt i ovnen.
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2010 #10 Skrevet 21. desember 2010 Kokt potet eller potetstappe laget på fløte og smør. Ris har ingenting i en tradisjonell kalkunmiddag å gjøre.
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2010 #11 Skrevet 21. desember 2010 Helt klart potetstappe eller kokte poteter, gjerne mandelpoteter. Rosenkål er obligatorisk! Et eller annet litt søtt - svisker, eplesyltetøy eller Waldorf-salat, må også til.
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2010 #12 Skrevet 21. desember 2010 Kokte poteter, brun saus, rosenkål, gulrøtter og tyttebærsyltetøy. Det pleier vi og ha og det er knallgodt:) Er også godt med waldorf salat til:)
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2010 #13 Skrevet 21. desember 2010 "Ris har ingenting i en tradisjonell kalkunmidag å gjøre." At det er mulig å skrive noe sånt vås. Er du 11 år kanskje? Din erfaring med middagsretter må være lik null, eller ganske nær.
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2010 #14 Skrevet 21. desember 2010 Og du er sånn ca 5 år da? Siden du bruker særdeles lite intelligente hersketeknikker. du fremstår som direkte dum når du gir sånne svar. Hvis du kan noe som helst om mattradisjoner vet du at ris ikke har noe å gjøre i TRADISJONELLE kalkunmiddager. Her i landet har vi adoptert kalkunmiddager fra utlandet, i særdeleshet USA, og der har ikke ris noen plass tradisjonelt sett. Siden du er historie- og kunnskapsløs i så måte burde du pent lukke munnen din når du bare makter å spy ut feilaktig dritt.
Anonym bruker Skrevet 21. desember 2010 #15 Skrevet 21. desember 2010 Kokte poteter, rosenkål (nam!), fløtesaus. Surkål eller rødkål passer også godt til, synes jeg. Til restene dagen etterpå er det godt med ris og det man har av grønnsaker i kjøleskapet:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå