mariabee Skrevet 21. desember 2010 #1 Del Skrevet 21. desember 2010 Har omsider blitt flaskemamma, og har begynt med NAN sin erstatning - pulver. Har hørt så mye forskjellig om hvordan det er enklest mulig å lage til dette. Noen koker opp vann og lager til klart i flasker i kjøleskapet, varmer opp vannet i mikroen og blander i pulver og rister. Er usikker på dette m om når man vet at d er 40 grader? blir det helt feil å koke opp vann, blande i pulver og la d kjøle seg ned? Hva gjør dere som bruker denne typen?? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142699423-nan-morsmelkerstatning-blanding/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mor Løvehjerte Skrevet 21. desember 2010 #2 Del Skrevet 21. desember 2010 Da kjøper du deg et termometer beregnet for matlaging, og så sjekker du hvor lang tid du må varme opp vannet i microen. :-) det varierer fra ovn til ovn hvor lang tid det tar. Selv brukte vi et digitalt termometer fra Clas Ohlson. Lykke til! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142699423-nan-morsmelkerstatning-blanding/#findComment-142699516 Del på andre sider Flere delingsvalg…
valkyrien Skrevet 21. desember 2010 #3 Del Skrevet 21. desember 2010 Vi har flaske med kokt vann i kjøleskapet, også koker vi vann og tilsetter slik at det blir grei temp. F.eks blir 90ml kaldt + 60ml kokt grei temperatur til 165ml ferdig nan Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142699423-nan-morsmelkerstatning-blanding/#findComment-142699585 Del på andre sider Flere delingsvalg…
weihnachtmarkblomstre Skrevet 21. desember 2010 #4 Del Skrevet 21. desember 2010 Hei! Du bør blande i pulveret ved den temperaturen som står annvist på pakken, men det trenger ikke være helt eksakt. For Nan skal det altså være ca 40 grader, dette er bare litt varmere enn serveringstemperaturen på 37 grader... altså fingervarmt, samme som når du baker med gjær. Test på innsiden av håndleddet ditt, melken skal hverken kjennes kald eller varm ut ved 37 grader. 40 grader er bittelitt varmere. Det er samme hvilken metode du bruker for å oppnå kokt vann på 40 grader før du blander i pulveret... Du kan bruke metoden du beskriver, men ikke tilsett pulveret før vannet er avkjølt. Avkjøling tar imidertid myye lenger tid enn oppvarming i micro (og den oppleves som uendelig med en sulten, hylende baby!). Så hvis du ikke har tilgang på micro for oppvarming, så bruk blandemetoden. Ca halv mengde kokende og halv mendge kokt kjøleskapkaldt vann mener jeg å huske gir ca 40 grader (du må bare prøve deg frem). Du kan lese mer om de to blandemetodene under tråden "HOLDES OPPE riktig tilberedning av mme" litt lenger ned i forumet. Lykke til :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142699423-nan-morsmelkerstatning-blanding/#findComment-142699766 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå