Gå til innhold

"Problemet" med å lage så god mat som jeg gjør er at....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

når jeg spiser borte så er det nesten aldri å godt som det jeg lager selv. Nå i jula skal vi spise borte nesten hver dag, og jeg klør jo nesten i fingrene etter å ta over på kjøkkenet siden maten da hadde smakt så mye bedre.

 

*innbilsk*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Supperådet

Trodde jeg skulle bli slaktet nå jeg, så signerte anonymt for første gang her inne:)

 

Takk for invitasjoner, men jeg skal prøve å bare være gjest i jula:) Men et unntak må jeg gjøre; hjelpe svigermor med å få svoren sprø!

 

Da kan jeg jo stå fram som den superkokken jeg er

 

Hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ååååå. kom hjem til meg! Pleease! Eller lær meg å lage god mat. Jeg prøver og prøver. Men tror det er kronisk, jeg får det bare ikke til :((

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjente ei som hadde noe av den samme tiltroen til sine evner. Når hun hadde bakt noe var det så superflott, og hun delte ut. Men en gang jeg tok med noe til henne rynket hun nærmest på nesa. Hun har flyttet langt vekk nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mitt ptoblem med min gode mat er at den er så innmari god at jeg ike klarer å slutte å spise. Og da legger jeg på meg. Derfor må jeg slanke meg heeele tiden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

heheh, akkurat som meg!

Heldigvis er vi hos mine foreldre i julen og min far, verdens aller beste kokk har lært meg alt jeg kan!

 

Derfor står jeg ikke i risk til å få dårlig mat denne uken iallefal :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, kjenner til det! Eller kanskje jeg ikke er så veldig flink, men kresen og lager dermed maten slik min kresne gane vil ha det.

 

Svigermor er en katastrofe på kjøkkenet. Dessverre så tror hun at hun er Guds gave til smaksløker. Jeg nevner; overkokte poteter, overstekt kjøtt, evt stekt på utsiden, rått på innsiden. Opplevde en gang en lasagne som fremdeles hadde harde plater, enda osten var svartsvidd.

Karbonader og klumpete brunsaus er en delikatesse. Likeså er rød gele til dessert. ALLTID rød gele til dessert!

En gang lagde hun en lammefilet. Jeg elsker lammefilet. Kunne grått blod, hun hadde forvandlet det deilige kjøttet til en gammel støvel med krydder på.

For ikke å glemme saltet! ALT, særlig grønnsaker, skal saltes ihjel.

 

Vel, mannen og jeg har vært gift i 12 år. Hun tror fortsatt at jeg har en spiseforstyrrelse.

Jeg elsker mat, men ikke hennes! :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...