studinen Skrevet 20. desember 2010 #1 Skrevet 20. desember 2010 Min mann kjøpte alkoholfri hvitvin til meg idag. Det står foran på flasken at den er alkoholfri, så står det at den inneholder 0,05 % alkohol... Her er det nulltoleranse, så hvorfor står det da alkoholfri på flaska??
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2010 #2 Skrevet 20. desember 2010 vel.... Nulltoleranse kan man kalle det selv om man drikker litt 0,05%... Det er jo enda mindre enn den cideren du får kjøpt som regnes som SAFT.
håperpåvinterbarn Skrevet 20. desember 2010 #3 Skrevet 20. desember 2010 kefir, surmelk , youghurt og noen typer brød inneholder også små mengder alkohol, men dette regnes ikke som skadelig såvidt meg bekjent. Alt under 1,2 % alkohol regnes som alkoholfritt i Norge. Nulltoleranse kan bli vanskelig om man skal ned i såpass lave % er som du snakker om, men jeg respekterer valget ditt fullt ut. Det betyr at du må være ekstra bevisst. Myndighetene har vel fastslått at det ikke er en nedre grense for anbefalt mengde alkohol (altså vil de ha null forbruk av alkohol under svangerskap). Uansett, håper du fikk noe ut av svaret mitt her er noen linker http://en.wikipedia.org/wiki/Kefir http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=465107
håperpåvinterbarn Skrevet 20. desember 2010 #4 Skrevet 20. desember 2010 kefir, surmelk , youghurt og noen typer brød inneholder også små mengder alkohol, men dette regnes ikke som skadelig såvidt meg bekjent. Alt under 1,2 % alkohol regnes som alkoholfritt i Norge. Nulltoleranse kan bli vanskelig om man skal ned i såpass lave % er som du snakker om, men jeg respekterer valget ditt fullt ut. Det betyr at du må være ekstra bevisst. Myndighetene har vel fastslått at det ikke er en nedre grense for anbefalt mengde alkohol (altså vil de ha null forbruk av alkohol under svangerskap). Uansett, håper du fikk noe ut av svaret mitt her er noen linker http://en.wikipedia.org/wiki/Kefir http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=465107
håperpåvinterbarn Skrevet 20. desember 2010 #5 Skrevet 20. desember 2010 kefir, surmelk , youghurt og noen typer brød inneholder også små mengder alkohol, men dette regnes ikke som skadelig såvidt meg bekjent. Alt under 1,2 % alkohol regnes som alkoholfritt i Norge. Nulltoleranse kan bli vanskelig om man skal ned i såpass lave % er som du snakker om, men jeg respekterer valget ditt fullt ut. Det betyr at du må være ekstra bevisst. Myndighetene har vel fastslått at det ikke er en nedre grense for anbefalt mengde alkohol (altså vil de ha null forbruk av alkohol under svangerskap). Uansett, håper du fikk noe ut av svaret mitt her er noen linker http://en.wikipedia.org/wiki/Kefir http://forum.kvinneguiden.no/index.php?showtopic=465107
studinen Skrevet 20. desember 2010 Forfatter #6 Skrevet 20. desember 2010 Takk for svar. Selv om jeg elsker vin og tar meg en røyk på fest av og til er alkohol og tobakk noe som jeg holder meg langt unna når jeg er gravid. Men, det høres ut som det skal gå greit med denne alkoholfrie flasken da:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå