Gå til innhold

Steker en hel kalkun for føste gang, å har et idiotisk spørsmål...


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvilken vei skal den ligge inni ovnen, hvilken side skal være opp liksom?

 

På esken sto det også at den var en pose med innmat med. Hvor er den? Inni kalkunen eller? Finner ikke noe pose jeg..

Fortsetter under...

Skrevet

let inni hulrommet til kalkunen. Den skal steke med brystet opp, klin den inn med smoer og dekk den til med baconstrimler, stikk gjerne smoer under skinnet ogsaa i klumper. gni hulrommet med salt og sitron og finn gjerne en oppskrift for stuffing med boedsmuler og krydder og urter. Dekk til med alu folie halvveis i steketiden og ta det av de siste 5-10 minuttene. bruk steketermometer, og la den hvile gjerne opp ned (med brystet ned) i 20 minutter foer du deler den opp

 

Skrevet

nå skulle jeg funnet artikkelen om å steke den i oppvaskmaskina .-)

Skrevet

- skrekk- Når du sier det så har jeg også lest om noen som brukte oppvaskmaskinen til matlaging..

 

kalkunen skal stekes med brystet opp samme som kylling, det skal ligge en liten pose inni kalkun.

Jeg har aldri stekt kalkun jeg. bare brystet men har veldig lyst å prøve.

Skrevet

Hvis du leser gjennom det heftet som også fulgte med i esken, så får du utførlig veiledning til hvordan du skal gjøre det.

Annonse

Skrevet

For all del ikke bruk bacon!! :S *grøss*

 

Nok gris i jula, om man ikke skal blande det inn i kalkunmåltidet også!

 

 

 

 

Skrevet

Tusen takk for svar :)

 

Har lett etter posen med innmat, men finner den ikke. Så det har nok skjedd en feil at de ikke har lagt den inni. Hehe har til og med lyst med lommelykt inni kalkunen, men ingen pose.

 

Hehe tror jeg holder meg til stekeovnen jeg :)

 

HI

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...