Gå til innhold

Kålrabistappe - trenger litt hjelp:)


Anbefalte innlegg

Gjest Kira er rød på nesen ♥
Skrevet

Vi skal ha gjester på pinnekjøtt i morgen, og tenkte at jeg skulle lage hjemmelaget kålrabistappe. Må innrømme at det er så lenge siden sist, at jeg ble usikker på om man gjør noe spesielt med den? Finnes lite oppskrifter på nettet, så lurer på om jeg gjør riktig hvis jeg gjør følgende:

Koker opp kålrot hakket i terninger, moser dette med litt smeltet(?) smør og salt etterpå.

 

Er jeg helt på bærtur her? Er det noe annet jeg skal/bør ha oppi også?

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg bruker kålrabi, poteter og gulrot i min stappe...

 

Koker grønnsakene møre, godt med smør og stamper alt. Sper med fløte og sjy fra pinnekjøttet. Smak til med salt og pepper...

 

Får alltid skryt for stappa mi:o)

Skrevet

Gjør slik som Dronningen foreslår, da blir den best:)

Gjest Kira er rød på nesen ♥
Skrevet

Takk for svar, hørtes veldig godt ut;)

Hvor mye gulerot og poteter tar du i forhold til kålroti? Har to medium store med kålrot, burde jeg da ta cirka en gulerot og en potet?

Skrevet

To medium med kålrot, gulrøtter etter smak (3-4)stk og 2 store poteter... da blir stappa knallgod:o)

Annonse

Skrevet

Jeg har prøvd mange oppskrifter, både med fløte, rømme, gulrøtter og poteter, men den desidert BESTE er å mose kålrabien sammen med smeltet smør og smake til med salt og pepper. Mmmm.. Gleder meg til jul!!

Skrevet

Kålrabi, gulrot og litt potet, meierismør, salt og pepper... Og så liker jeg fløte i min da. Kremfløte, ikke matfløte :)

 

Husk å ikke hiv i salt før etter greierne er ferdig. Da blir stappa ødelagt fordi saltet endrer sammensetningen i maten - om du skjønner.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...