Gå til innhold

1. juledags lunsj/brunsj....


Anbefalte innlegg

Skrevet

I år har jeg invitert til lunsj/brunsj 1. juledag. Familie og et vennepar.

 

Pleier aldri å gjøre det, for stort sett er det vi som har det store juleselskapet julaften.

 

Nå sitter jeg her da, og lurer litt på hva jeg skal servere av mat.

 

Hva pleier dere å ha på en slik julelunsj - brunsj?

Fortsetter under...

Skrevet

Vi har koldtbord med bl.a. dette:

 

- røkelaks

- spekeskinke

- juleskinke

- lammerull

- sylte

- fenalår

- ulike typer gode salamier

- forskjellige oster (ikke Norvegia eller noe sånt, men blåmuggost. Camembert, Brie de Meaux og andre gode oster

- hjemmelaget potetsalat

- hjemmelaget rødbetesalat

- hjemmelaget majones

- julepostei

- selleri, paprika, agurk, tomat, druer og klementiner

- forskjellige ostekjeks

- grovt og fint brød

 

Skrevet

Jeg ville servert alt jeg hadde av godt pålegg og sånt :) kanskje rester fra julaften? kald ribbe er det mange som liker :)

ellers f.eks røkt laks og eggerøre, div typer sild, sylte, lammerull, leverpostei, rødbeter, sennep, roastbeef eller andre kjøttpålegg, potetsalat, eggesalat, grønn salat, reker, spekemat, oster... namm.. masse godt man kan servere.. spørs jo litt hvor mange dere er også.. og hva dere allikevel skal ha i kjøleskapet til jul :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...