Gå til innhold

Bruker du fløte i kålrabistappe?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg gjør det, syns det blir desidert best.

Fortsetter under...

Skrevet

jeg suger på og lage kålrabistappe. Det er sambo sin jobb. Han bruker mat fløte og den er kjempe god :)

Skrevet

Masse god fløte + kraft fra pinnekjøttet

 

+ en potet

 

NAM NAM NAM

Skrevet

Smør, matfløte og litt kraft fra ribbekjelen (det store problemet er å få fatt i kraften, vi koker ribba i 20-literskjele, stor familie)..

Skrevet

Ja, fløte, meierismør, salt og litt sukker.

Skrevet

Nei, men vi blander litt potetstappepulver i, slik smaken blir rundere-- Mammas kålrabistappe er og blir best:)

Annonse

Skrevet

Potetstappepulver i julemiddagen....??? NEI TAKK =)

Skrevet

Nei.

 

Jeg lager tykk hvitsaus som jeg blander i stappen.

Skrevet

Ja, kremfløte, pinnekjøttkraft, muskat, salt, pepper, potet og gulrot, både for smak og farge. NAM!

Skrevet

Helstøm lager kålerabistappe nå.. Og ikke med potetstappepulver for å si det sånn!!!

Skrevet

Jeg har alltid sverget til fløte inntil jeg traff min kokkemann. han bruker

 

kålrabi

potet

tinesmør

muskat

salt

pepper

kraft

 

og den er uslåelig... selv for meg som er vestlending... Synes smaken blir mer konsentrert og råvarene kommer mer til sin rett. fyldigheten og rundheten i fløta får man jo med smøret...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...