Anonym bruker Skrevet 16. desember 2010 #1 Skrevet 16. desember 2010 Jeg gjør det, syns det blir desidert best.
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2010 #2 Skrevet 16. desember 2010 jeg suger på og lage kålrabistappe. Det er sambo sin jobb. Han bruker mat fløte og den er kjempe god
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2010 #3 Skrevet 16. desember 2010 Masse god fløte + kraft fra pinnekjøttet + en potet NAM NAM NAM
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2010 #4 Skrevet 16. desember 2010 Smør, matfløte og litt kraft fra ribbekjelen (det store problemet er å få fatt i kraften, vi koker ribba i 20-literskjele, stor familie)..
Himmel og hav Skrevet 16. desember 2010 #5 Skrevet 16. desember 2010 Ja, fløte, meierismør, salt og litt sukker.
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2010 #6 Skrevet 16. desember 2010 Nei, men vi blander litt potetstappepulver i, slik smaken blir rundere-- Mammas kålrabistappe er og blir best:)
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2010 #7 Skrevet 16. desember 2010 Potetstappepulver i julemiddagen....??? NEI TAKK =)
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2010 #8 Skrevet 16. desember 2010 Nei. Jeg lager tykk hvitsaus som jeg blander i stappen.
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2010 #9 Skrevet 16. desember 2010 Ja, kremfløte, pinnekjøttkraft, muskat, salt, pepper, potet og gulrot, både for smak og farge. NAM!
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2010 #10 Skrevet 16. desember 2010 Helstøm lager kålerabistappe nå.. Og ikke med potetstappepulver for å si det sånn!!!
Jannamor Skrevet 16. desember 2010 #11 Skrevet 16. desember 2010 Jeg har alltid sverget til fløte inntil jeg traff min kokkemann. han bruker kålrabi potet tinesmør muskat salt pepper kraft og den er uslåelig... selv for meg som er vestlending... Synes smaken blir mer konsentrert og råvarene kommer mer til sin rett. fyldigheten og rundheten i fløta får man jo med smøret...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå