Misti Skrevet 15. desember 2010 #1 Skrevet 15. desember 2010 Når man har medisterkaker, medisterpølse og koteletter vedsiden av?
Mammaen til Isak Skrevet 15. desember 2010 #2 Skrevet 15. desember 2010 500 gr sier Hellstrøm Og det er ikke så ille'gæli beregna hvis man vil ha igjen litt rester til lunsj osv etter julemiddagen )
Misti Skrevet 15. desember 2010 Forfatter #3 Skrevet 15. desember 2010 oi, det var mye.... får ut og lete etter stor ribbe
Mammaen til Isak Skrevet 15. desember 2010 #4 Skrevet 15. desember 2010 Det er jo litt bein på ribba, selv skjærer jeg vekk en del fett og svor, så det er jo litt svin(n) også
Misti Skrevet 15. desember 2010 Forfatter #5 Skrevet 15. desember 2010 ja sat det.. : ) Men hvordan vet jeg at jeg kjøper en bra ribbe?
Mammaen til Isak Skrevet 15. desember 2010 #6 Skrevet 15. desember 2010 Når du ser at det er mye kjøtt på den? Neei altså- det der tar gubben seg av her i heimen så jeg er ikke sikker jeg. Men har lagt merke til at han ofte velger de som det er lite fett og mye kjøtt på....Altså, mer enn nok fett er det jo på de alle
solita 06 Skrevet 15. desember 2010 #7 Skrevet 15. desember 2010 Hørtes mye ut med 500g ribbe pr person når du skal ha både medisterkaker, pølser óg koteletter ved siden av! 300-350g kanskje, 400g hvis du vil ha rester til frokost/lunsj. Se etter en med mye kjøtt og lite fett, gjerne en med litt tykkelse på.
Mrs. Bouquet Skrevet 15. desember 2010 #8 Skrevet 15. desember 2010 Men mye av fettet smelter jo, så en ferdig stekt ribbe må vel veie ene del mindre, da ender du kanskje på 350 gram?
Mamma83 ♥♀08♂10♥ Skrevet 15. desember 2010 #9 Skrevet 15. desember 2010 Oi, høres ut som om vi spiser mye ribbe i min familie. Ringte min mor for å vite hvor mye jeg skulle kjøpe, siden det er første gang jeg skal steke ribbe, og det endte med at jeg har kjøpt 4 kg til seks voksne personer, og dette var tydeligvis litt lite, så mamma skal også steke med litt.. Vi pleier å spise kaldt både første og andre dag til frokost. Også har vi ikke så mye tilbehør. Kun poteter, sky, lefse og surkål ved siden av julepløse og medisterkaker. Må kanskje nevne at vi ikke spiser svoren, vet ikke om det har noe å si i forhold til hvor mye man spiser.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå