Gjest Supperådet Skrevet 13. desember 2010 #1 Del Skrevet 13. desember 2010 og f.eks tilsette litt vaniljefrø for smaken sin del? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142673539-kan-jeg-lage-dronning-maud-pudding-uten-portvin/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Supperådet Skrevet 13. desember 2010 #2 Del Skrevet 13. desember 2010 For å gjøre den mer barnevennlig mener jeg. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142673539-kan-jeg-lage-dronning-maud-pudding-uten-portvin/#findComment-142673540 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monajenten Skrevet 13. desember 2010 #3 Del Skrevet 13. desember 2010 DRONNING MAUDS FROMASJ 3 plater gelatin 3 eggeplommer 3 ss sukker 3 dl kremfløte 1/4 dl kokende vann 1/2 plate kokesjokolade litt jordbærsyltetøy -Legg gelatin i kaldt vann i ca 15 minutter. -Riv kokesjokoladen. -Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker. -Pisk kremfløten og bland den forsiktig inn i eggedosisen,- bruk slikkepott! -Bland gelatinen i kokende varmt vann. -Etter å ha rørt ut gelatinen med en gaffel, lar du den renne med en tynn stråle i eggekrem-blandingen. -Når blandingen begynner å tykne, heller du litt i bunnen av en glass-serveringsbolle. Deretter drysser du et tynt lag sjokolade. Så et lag fromasj igjen. Oppå dette laget legg du litt syltetøy. -Deretter et lag med fromasj...osv. -På toppen drysser du et lag med revet sjokolade. -Sett fromasjen til kjøling. Googlet litt for deg, jeg:-) Her er link: http://www.nrk.no/programmer/radio/nitimen/1.867761 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142673539-kan-jeg-lage-dronning-maud-pudding-uten-portvin/#findComment-142673597 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Supperådet Skrevet 13. desember 2010 #4 Del Skrevet 13. desember 2010 Tusen takk! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142673539-kan-jeg-lage-dronning-maud-pudding-uten-portvin/#findComment-142673643 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Bouquet Skrevet 13. desember 2010 #5 Del Skrevet 13. desember 2010 Vanligvis bruker man ikke portvin, har jeg aldri vært borti. Ikke jordbærsyltetøy heller. Så bør man bruke mer enn 1/2 sjokolade. her jeg kommer fra er dronningmaud pudding nærmest som nasjonaldessert å regne. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142673539-kan-jeg-lage-dronning-maud-pudding-uten-portvin/#findComment-142673664 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nonstop79 Skrevet 13. desember 2010 #6 Del Skrevet 13. desember 2010 Her lager vi aldri med portvin heller. Det smaker jo skikkelig dårlig.. Mye bedre uten.. Og jordbærsyltetøy har eg aldri hørt om bli brukt heller. Mulig det er godt. Men eg sverger til den uten.. og med masse sjokolade.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142673539-kan-jeg-lage-dronning-maud-pudding-uten-portvin/#findComment-142673789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tommage♀♂ Skrevet 13. desember 2010 #7 Del Skrevet 13. desember 2010 Jordbærsyltetøy har ingenting i en DronningMaud-pudding å gjøre! Portvin skal det vel være iflg oppskriften, men den kan fint sløyfes. En (meget god) variant er en skvett Baileys i, mmmm. Funker dårlig i barnemun da, hehe:p Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142673539-kan-jeg-lage-dronning-maud-pudding-uten-portvin/#findComment-142673792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
maeve er tobarnsmamma<3 Skrevet 14. desember 2010 #8 Del Skrevet 14. desember 2010 Jordbærsyltetøy? Nope,ingenting i DM å gjøre. Portvin tror jeg aldri har vært i de jeg har fått servert,men nå har det som regel vært i anledninger med barn til stede.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/142673539-kan-jeg-lage-dronning-maud-pudding-uten-portvin/#findComment-142673868 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå