mirredutt Skrevet 13. desember 2010 #1 Skrevet 13. desember 2010 Skal lage muffins og der skal det være vaniljesukker, noe jeg selvfølgelig ikke hadde i dag.. Kan jeg bare utelate det og evt ha samme mengde ekstra sukker, eller vil det ha mye å si for smaken til slutt?
sillyfilly og Olivia Skrevet 13. desember 2010 #2 Skrevet 13. desember 2010 Da blir det ikke den vaniljesmaken. Det er det eneste. Det går helt greit å skippe det. Litt sent å svare men.
blond Skrevet 13. desember 2010 #3 Skrevet 13. desember 2010 Det går an å bruke kornene i vaniljestangen hvis det er viktig å få smaken. Ville smakt meg fram til riktig sukkermengde. Det er gjerne ikke nødvendig å bruke så mye sukker som står i oppskrifter.
mirredutt Skrevet 13. desember 2010 Forfatter #4 Skrevet 13. desember 2010 Takk for svar. Jeg fulgte oppskriften og bare droppet vaniljesukker - ble gode fordetom
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå