FrøkenSprøken Skrevet 11. desember 2010 #1 Skrevet 11. desember 2010 Vi har litt forskjellige typer likør og konjak. Tenkte kanskje å bløtlegge tørkede aprikoser i Cointreau? Takker for tips
sologsommer Skrevet 11. desember 2010 #2 Skrevet 11. desember 2010 Bailiys nougat hakket daim dypp dem i sjokolade etterpå, da blir de ikke tørre. se evt på. http://www.odense-marcipan.no/inspirasjon/oppskrifter/14-den-soete-juletid.html
FrøkenSprøken Skrevet 11. desember 2010 Forfatter #3 Skrevet 11. desember 2010 Tusen takk for et kjempeflott tips!
Gjest irismor Skrevet 11. desember 2010 #4 Skrevet 11. desember 2010 Valnøtter :-) Utrolig godt inne i marsipan.
Gjest Supperådet Skrevet 11. desember 2010 #5 Skrevet 11. desember 2010 Jeg ruller kuler av marsipan og legger en bit nougat oppå. Ruller sammen og dypper i sjokolade. Dypper to ganger for å få tykt sjokoladelag. Voila, mozartkuler.
solita 06 Skrevet 11. desember 2010 #6 Skrevet 11. desember 2010 Hakkede tørkede aprikoser og Cointreau fungerer ypperlig! Laget det i fjor med den Lilla Odense marsipanen -den ekte- dyppet i 70%kakao sjokolade. Yummi!
abella Skrevet 11. desember 2010 #7 Skrevet 11. desember 2010 Jeg putter bløt nougat inni marsipankulene. Og så tilsetter jeg konjakk i marsipanen. Pleier også å dyppe dem i mørk sjokolade til slutt + strø litt melis over ved servering.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå