Gå til innhold

Trenger tips til hva jeg kan fylle hjemmelagde marsipankuler med. Og hvordan lager man egentlig mozartkuler? :)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi har litt forskjellige typer likør og konjak.

Tenkte kanskje å bløtlegge tørkede aprikoser i Cointreau?

 

 

Takker for tips :)

Skrevet

Tusen takk for et kjempeflott tips! :)

Skrevet

Valnøtter :-) Utrolig godt inne i marsipan.

Gjest Supperådet
Skrevet

Jeg ruller kuler av marsipan og legger en bit nougat oppå. Ruller sammen og dypper i sjokolade. Dypper to ganger for å få tykt sjokoladelag. Voila, mozartkuler.

Skrevet

Hakkede tørkede aprikoser og Cointreau fungerer ypperlig! Laget det i fjor med den Lilla Odense marsipanen -den ekte- dyppet i 70%kakao sjokolade. Yummi!

Skrevet

Jeg putter bløt nougat inni marsipankulene. Og så tilsetter jeg konjakk i marsipanen. Pleier også å dyppe dem i mørk sjokolade til slutt + strø litt melis over ved servering.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...